Posebne mjesečne pogodnosti - oftalmologija

Ovo je idealno vrijeme za skidanje dioptrije!


Lasersko skidanje dioptrije

Laserski skinite dioptriju u Poliklinici Bilić Vision već od 650 € (4.897,43 kn) po oku i iskoristite 30% popusta na pregled za lasersko skidanje dioptrije što je prvi korak prema vašem kristalno jasnom pogledu te njegova cijena iznosi 70 € (527,42 kn)!

 

Početak proljeća i razdoblje prije ljeta smatra se idealnim vremenom za lasersko skidanje dioptrije! Ljeto dočekajte bistrog pogleda, bez okova naočala i kontaktnih leća te potpuno uživajte u ljetnim radostima.

 

Lasersko skidanje dioptrije riješava se uspješno u samo 3 koraka.

1. Detaljan oftalmološki pregled, analize i ragovor s liječnikom

2. Izrada plana operacije i odabir metode

3. Bezbolan operativni zahvat u trajanju od 10 minuta

 

Sam oporavak je brz, većina pacijenata već idući dan na prvoj kontroli postiže sto postotnu vidnu oštrinu, dok je nekima potrebno nekoliko dana. U periodu poslije operacije važno je da pacijent redovno provodi terapiju i drži se uputa liječnika. Svim obavezama i poslu vraća se nakon dva do tri dana odmaranja i onda započinje njegov novi život bez dioptrije, naočala ili kontktnih leća. 

Kod laserskog skidanja dioptrije koristimo rad dvaju lasera s metodom FemtoLASIK koja je najnaprednija metoda laserskog skidanja dioptrije jer se kod nje svi postupci operacije rade laserski. Prvi laser napravi poklopčić na rožnici, koji se otvori kako bi drugi laser skinuo dioptriju te se nakon toga poklopčić vraća na mjesto kako bi zacijelio. Laserom upravlja vrhunski tim stručnjaka koji je do sada uspješno izveo više od 15.000 zahvata.

Poliklinika Bilić Vision prva je u postavljanju trendova u refraktivnoj kirurgiji, pa je tako prva prije tri godine krenula s laserskom operacijom sive mrene, liječenjem suhog oga e-eye pulsnim laserom, a trenutno prvi uvodimo jedini laser na svijetu koji može skinuti staračku dalekovidnost.

Laserski skinite dioptriju u Poliklinici Bilić Vision i uživajte u bistrom pogledu i obavljanju svih aktivnosti bez prepreka!

 

Naručite se na pregled pozivom na broj: 01/4678 444, putem online obrasca ili putem chata na dnu stranice.

 

NARUČI SE NA PREGLED

 

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:
E-eye pulsni laser

Potpuno nova metoda liječenja suhog oka pulsnim laserom samo u Poliklinici Bilić Vision!

 

Ako imate osjećaj pijeska u oku, crvenilo i peckanje, vrlo vjerojatno bolujete...

 
 
Naručite se