Posebne mjesečne pogodnosti - oftalmologija

Otkrijte testom jeste li idealan kandidat za FEMTO Lasik



Umorni ste od nošenja naočala ili kontaktnih leća? Iskusite revolucionarnu tehnologiju Femto LASIK-a i transformirajte svoj vid s vrhunskom preciznošću i sigurnošću. Saznajte jeste li idealan kandidat za lasersko skidanje dioptrije s našim brzim i jednostavnim testom. 

 

 

ZAŠTO ODABRATI FEMTO LASIK?

1. Precizan i prilagođeni tretman
Zaboravite na pristupe „jedna veličina za sve“. S pomoću Femto LASIK tehnologije kirurg ima veći izbor u odabiru debljine i dijametra poklopčića prilikom kompjuterskog formiranja istog što omogućava personalizirane tretmane koji odgovaraju vašim specifičnim potrebama vida.

2. Sigurnost
Rizik od komplikacija značajno je smanjen u odnosu na mikrokeratom

3. Brzo i bezbolno
Na osnovu našeg iskustva s preko 40.000 izvedenih zahvata, smatramo da je za FEMTO LASIK metodu potrebno 2-3 dana oporavka. Organiziramo zahvate četvrtkom, s prvim kontrolnim pregledom u petak, što omogućuje pacijentu oporavak tijekom vikenda. Već u ponedjeljak, uz pridržavanje uputa liječnika, osoba se može vratiti na posao i svakodnevne aktivnosti.

 

ISKUSTVA NAŠIH PACIJENATA 

 

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Poliklinika Bilić Vision je specijalizirana medicinska ustanova osnovana prije 28 godina, a u laserskom skidanju dioptrije imamo dvadesetogodišnje iskustvo. Obavljaju ju dr. Luka Bilić i dr. Branka Jurić, te smo jedini u regiji koji izvodimo FEMTO LASIK metodu korištenjem najnovijeg lasera 6. generacije, MEL 90 i najpreciznijeg FEMTO sekundarnog lasera za formiranje poklopčića na rožnici, kao što se izvodi i u najprestižnijih svjetskim centrima za refraktivnu kirurgiju.

 

ZAKAŽITE KONZULTACIJE ODMAH!

Zamislite da se svakodnevno budite s kristalno čistim vidom koji traje cijeli dan, neovisno o tome jeste li kući, na poslu ili u sportu. S laserskim skidanjem dioptrije, ovakva jasnoća vida postaje stvarnost. Pridružite se brojnim osobama koje su već transformirale svoj život i zakažite konzultaciju s našim iskusnim timom već danas na broj 01/4678-444 ili mailom na info@bilicvision.hr

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Lasersko skidanje dioptrije

Proljetna AKCIJA na premium metode laserskog skidanja dioptrije

 

Poliklinika Bilić Vision omogućuje vam AKCIJSKE cijene na premium zahvate...

 
E-eye pulsni laser

Potpuno nova metoda liječenja suhog oka pulsnim laserom samo u Poliklinici Bilić Vision!

 

Ako imate osjećaj pijeska u oku, crvenilo i peckanje, vrlo vjerojatno bolujete...

 
 
Naručite se