SUNEKOS - POMLAĐIVANJE KOŽE (NOVO)

Ljeto je na pragu, a s njim dolazi i potreba za posebnom njegom kože kako bi se održala njezina svježina i elastičnost. Sunekos biostimulator nudi upravo to - jedinstvenu kombinaciju sastojaka koja pruža dubinsku hidrataciju koja podržava prirodnu regeneraciju kože, čineći je otpornijom na vanjske utjecaje i pruža zdrav i blistav ten.

Kome je Sunekos namijenjen?

Doslovno svima!

Nema dobnog ograničenja – od mlađih dobnih skupina kojima treba osvježenje kože i hidratacija ili smanjenu vidljivost hiperpigmentacija do zrele kože za tretiranje bora koje se botoxom ne mogu tretirati, elastičnosti, tonusa kože kao i ujednačavanja tona i brisanje tamnih podočnjaka…

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:
Kako funkcionira?

Sastoji se od 3 aplikacije u razmaku od 7 do 10 dana.

Prilikom prvog dolaska, primjenjuje se kombinacija Sunekos 1200 i Sunekos Performa na željeno područje – cijelo lice, periokularno područje, čelo, vrat i dekolte ili nadlaktice. Te u naredna dva dolaska primjenjuje se samo Sunekos Performa.

Rezultati u prosjeku traju 8 mjeseci do godinu dana, te se nakon toga preporučuje održavanje booster dozom Performa 2 puta godišnje.

Zašto odabrati Sunekos?

Razloga je mnogo, pa krenimo…

Patentirana formula: Sunekos je rezultat najnovijih istraživanja u estetskoj medicini, s pomno odabranim sastojcima koji potiču prirodnu obnovu kože.

Sigurno i učinkovito: Proizvođač je farmaceutska firma, što jamči vrhunsku kvalitetu i sigurnost.

Vidljivi i dugoročni rezultati: Sunekos nudi odmah vidljive rezultate, zahvaljujući hijaluronskoj kiselini visoke molekularne mase plus 6 amino kiselina (Sunekos 1200) i niske molekularne mase plus 6 amino kiselina (Sunekos Performa), te dugoročne rezultate poticanjem proizvodnje kolagena i fibroblasta.

Svestranost: Primjenjiv na različitim dijelovima lica, idealan za sve dobne skupine i kožne probleme.

Brz i bezbolan tretman: Nakon aplikacije koja traje 20-ak minuta, možete se odmah vratiti na posao ili ostalim svojim svakodnevnim aktivnostima.

Narudžba i Paketi

Cijena prvog tretmana (Sunekos 1200 + Performa) iznosi 500,00€. Za postizanje najboljih vidljivih rezultata i dugotrajnijih efekata potrebno je napraviti tri tretmana. Cijena preostala dva tretmana iznosi 300,00€ za svaki tretman.

Iskoristite priliku za blistavu kožu po povoljnoj cijeni s našim Summer Glow Sunekos paketom - tri tretmana za 900,00€ umjesto 1,100€.

 

Naručite se još danas na tretman Sunekosom u Polikliniku Bilić Vision pozivom na broj 01/4678 444, putem online obrasca ili na chatu na dnu stranice.

 

 
 
 
 
Naručite se