Profhilo - 3 u 1 inovativni proizvod za pomlađivanje kože

Profhilo je 3 u 1 proizvod koji djeluje kao kombinacija filera, mezoterapije i skin boostera, a poboljšava elastičnost, hidrataciju i tonus kože. Fileri daju dodatan volumen te uklanjaju bore, skin boosteri poboljšavaju strukturu kože, a mezoterapija osvježava te djeluje na specifičnu problematiku kože – Profhilo djeluje negdje između svega toga i daje licu hidratiziraniji i zaglađeniji izgled, sa ni malo umjetnog efekta.

Kako starimo, sposobnost naše kože da proizvodi adekvatnu količinu elastina, kolagena i masnih stanica opada pa koža zato izgleda umorno, suho i iscrpljeno. Upravo tretman Profhilom potiče i obnavlja slojeve kože te potkožne masti kako bi vratio svjež, prirodan i odmoran izgled kože.

Profhilo se sastoji od hijaluronske kiseline poput dermalnih filera, ali za razliku od njih ne djeluje na način postizanja volumena u području apliciranja, nego se polako širi u koži oko mjesta injektiranja i potiče fibroblaste i matične stanice na proizvodnju čak 4 vrste kolagena i elastina te na taj potpuno prirodan način puni nastale pukotine uzrokovane starenjem te praznine dubljih slojeva kože u području lica, vrata ili ruku.

Prvi učinci tretmana vidljivi su 1 do 2 tjedna nakon prve aplikacije, a konačni rezultat vidljiv je 4 tjedna nakon druge aplikacije. 
 

Profhilo pomlađivanje kože

Kandidati

Nakon dvadesete godine života naša koža svake godine izgubi 1% kolagena. Volumen kože se smanjuje te ona postaje suha. To je posljedica starenja, utjecaja hormona, umora, stresa ali i utjecaja vanjskih faktora na kožu kao što je prevelika izloženost sunčevim zrakama ili utjecaj vjetra na kožu.

Tretman je namijenjen svim osobama kod kojih se primijeti pad kvalitete kože te vidljivi znakovi starenja. Za osobe iznad 30 godina Profhilo je idealan za održavanje mladenačkog izgleda lica te prevenciju starenja kože, a kod osoba iznad 40 godina stvarno su vidljive značajne promjene nakon tretmana, bez umjetnog efekta.
 

Pomlađivanje kože

Pomlađivanje kože - ruke


Zašto odabrati Profhilo?

  • Potpuno prirodno se integrira u vašu kožu
  • Do sada nije zabilježena nikakva nuspojava ili komplikacija
  • Daje potpuno prirodne rezultate
  • Jedan je od proizvoda s najvećom koncentracijom hijaluronske kiseline
  • Brz i jednostavan tretman i aplikacija bez potrebno vremena za oporavak
  • Potiče stvaranje vlastitog kolagena, elastina te masnih stanica u koži 

Opis zahvata

Tretman Profhilom traje 10 minuta, a aplicira se BAP tehnikom (Bio Aestetic Points). BAP točke su posebno odabrane u anatomski odgovarajućim područjima radi maksimaliziranja difuzije preparata po licu.

Točno određena količina preparata se aplicira u prethodno definirane točke područja. Budući da je upravo Profhilo jedan od proizvoda s najvećom koncentracijom hijaluronske kiseline, dovoljna su dva tretmana za obnovu kože. Drugi tretman potrebno je napraviti 4 tjedna nakon prvog tretmana.
 

  Profhilo - prikaz zahtjeva  Profhilo - prikaz zahtjeva vrat


Područja koja se mogu tretirati Profhilom:

  • lice
  • vrat
  • dekolte
  • ruke/nadlanica

Pregled

Prilikom konzultacija s liječnikom, liječnik će pregledati lice i kožu te objasniti primjenu tretmana i na koji način djeluje Profhilo.

Tretman Profhilom određuje se za svakog pacijenta posebno, ovisno o stanju kože, mogućnostima ili očekivanjima. Nije potrebno nikakve posebne pripreme raditi prije tretmana, a nakon tretmana se može normalno nastaviti sa svojim aktivnostima jer ne zahtijeva potrebno vrijeme oporavka.

S obzirom na stanje kože i dob određene osobe, za dugotrajne rezultate liječnik na konzultacijama sugerira koliko često je potrebno raditi tretman Profhilom kako bi koža imala prekrasan, svjež i mladenački izgled.
 

Profhilo - pregled

 

Profhilo - pregled


Konzultacije i tretman Profhilo u Poliklinici Bilić Vision radi naša Branka Jurić, dr. med., uz koju ćete brzo i bezbolno svojoj koži vratiti hidrataciju i unutarnji sjaj kojem svi težimo.

Što očekivati iza tretmana?

Komplikacije nakon tretmana Profhilom nisu zabilježene, a razlog tome je što je on biostimulator, što znači da on potiče proizvodnju vlastitog kolagena i elastina u koži uz unošenje hijaluronske kiseline bez ikakvog dodavanja neprirodnog volumena koži. Moguća je pojava crvenila i manje otekline, a u tom slučaju može se upotrijebiti hladan oblog na tretirano područje. Također, nije preporučljivo masirati tretirano područje.

Narudžba i paketi

Cijena jednog tretmana iznosi 400,00 €, a potrebno je napraviti dva tretmana za vidljivi učinak i dugotrajnije rezultate. Cijena ukupnog tretmana iznosi 800,00 €.

Naručite se još danas na tretman Profhilom u Polikliniku Bilić Vision kako bi vaša koža bila svježa i prirodno zategnuta. Naručiti se možete pozivom na broj 01/4678 444, putem online obrasca ili na chatu na dnu stranice. 

 

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:
 
 
 
 

Vaš upit je zaprimljen! Hvala Vam na povjerenju!

tracking-pixel
Naručite se