Novosti

VIDEO - 5 činjenica o laserskom skidanju dioptrije i astigmatizma



U Poliklinici Bilić Vision je više od 15.000 ljudi laserski skinulo dioptriju bez ikakvih komplikacija. Željeli biste se i vi riješiti naočala i ostalih pomagala za vid, ali niste dovoljno upoznati s ovom metodom? U nastavku vam donosimo 5 činjenica o laserskoj korekciji vida koje će vam pomoći odgovoriti na vaša pitanja.

Bitno je napomenuti da iz financijskog aspekta gledano, kontinuirano kupovanje novih naočalnih okvira, naočalnih leća, kontaktnih leća i tekućina za leće kao i odlazak na redovne oftalmološke preglede košta više nego jednokratno rješavanje dioptrije – laserskim skidanjem dioptrije.

Također, ono što je do prije par godina bilo nezamislivo, a to je da nakon laserskog skidanja dioptrije vidite bolje nego s naočalama i kontaktnim lećama, danas je moguće uz Contoura Vision kao najprecizniju personaliziranu dijagnostiku za lasersko skidanje dioptrije, koja se radi prije samog zahvata. Contoura Vision se razlikuje od drugih dijagnostika jer mjeri apsolutno sve nepravilnosti na rožnici (aberacije i višeg i nižeg reda). Mjerenja omogućuju laseru da najpreciznije moguće ukloni kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam kod osoba u dobi od 20 do 50 godina. Važno je istaknuti da osim dioptrije, Contoura omogućava i uklanjanje zablješćivanja, odsjaje, kao i probleme u noćnoj vožnji. Pregled za lasersko skidanje dioptrije kao i operaciju uz Contoura Vision možete obaviti u Poliklinici Bilić Vision u Zagrebu.

U Poliklinici Bilić Vision niste samo broj!

Osim što će vas pregledati specijalisti oftalmolozi, moći ćete im postaviti sva pitanja oko ovakve vrste zahvata koji je inače jedan od najuspješnijih zahvata u medicini. Iskoristite ljetnu akciju i za 250kn, umjesto 750kn, obavite pregled za lasersku korekciju dioptrije i astigmatizma u Poliklinici Bilić Vision. Također, ne propustite jedinstvenu priliku jer su sve metode laserskog skidanja dioptrije i astigmatizma snižene do vrtoglavih 33%. Požurite i rezervirajte vlastiti termin na vrijeme jer akcija traje do 15.8.2017.

Poliklinika Bilić Vision postoji preko 20 godina i jedna je od najvećih privatnih oftalmoloških ustanova u Hrvatskoj. Naručite se pozivom na broj: 014678444 ili putem kontakt forme: Naruči se na pregled.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Povezanost dijabetesa i katarakte: Sve što trebate znati

 

Dijabetes je kronična bolest krvnih žila te time zahvaća sve organske sustave,...

 

Presbyond: Ana Begić Tahiri otkriva tajnu dobrog vida nakon 40-e

 

Starenje se ne može spriječiti, kao i kod svakog dijela tijela pa tako...

 
 

Vaš upit je zaprimljen! Hvala Vam na povjerenju!

tracking-pixel
Naručite se