Novosti

Otkrivamo najbezbolnije rješenje za dioptriju i astigmatizamVeć drugi put ovaj tjedan škiljite na poslu jer ste zaboravili naočale doma? Ili ste već peti put ovaj mjesec zadrijemali pred televizijom s lećama, jer ste zaspali prije nego ste ih uspjeli izvaditi? Svaki put kada se dogodi nešto slično, sami sebi obećate da ćete sada ozbiljno razmisliti o laserskom skidanju dioptrije, ali nešto drugo se ispriječi i tako to iz godine u godinu.

Kada je pravo vrijeme za skidanje dioptrije?

Prestanite čekati pravo vrijeme za lasersku korekciju vida, jer je to vrijeme bilo jučer. Umjesto razmišljanja, rezervirajte termin pregleda za lasersku korekciju vida. Saznajte od specijalista oftalmologa koje su vaše opcije.

Što se mijenja u vašem životu nakon skidanja dioptrije?

Lasersko skidanje dioptrije nije revolucionarna odluka u vašem životu radi koje ćete brže diplomirati ili dobiti unaprjeđenje na poslu ili se možda oženiti . Međutim, definitivno je odluka koja će promijeniti vašu kvalitetu života na bolje.

Ako ne znate otkud biste krenuli, javite se našim specijalistima oftalmolozima u Polikliniku Bilić Vision. Već 15 godina uspješno se bavimo laserskim skidanjem dioptrije bez zabilježenih trajnih komplikacija. Naručite se na pregled po promotivnoj cijeni od 250kn i osim što ćete obaviti pregled, možete se riješiti nedoumica koje eventualno imate, a koče vas u odluci oko ovakvog zahvata.

Naručite se pozivom na broj 01/6478-444 ili online klikom na link: Narudžba na pregled.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:
Vodeći europski oftalmolozi na susretu refraktivne kirurgije u Zagrebu

 

Više od 200 sudionika kongresa imali su priliku poslušati predavanja vodećih...

 
uklanjanje starosne dalekovidnosti

Prvi u ovom dijelu Europe imamo jedini laser na svijetu koji skida staračku dalekovidnost!

 

U Poliklinici Bilić Vision prvi smo na području Jugoistočne Europe uveli...

 
 
Naručite se