Novosti

Otkrivamo najbezbolnije rješenje za dioptriju i astigmatizamVeć drugi put ovaj tjedan škiljite na poslu jer ste zaboravili naočale doma? Ili ste već peti put ovaj mjesec zadrijemali pred televizijom s lećama jer ste zaspali prije nego ste ih uspjeli izvaditi? Svaki put kada se dogodi nešto slično, sami sebi obećate da ćete sada ozbiljno razmisliti o laserskom skidanju dioptrije, ali nešto drugo se ispriječi i tako to iz godine u godinu.

Kada je pravo vrijeme za skidanje dioptrije?

Prestanite čekati pravo vrijeme za lasersku korekciju vida jer je to vrijeme bilo jučer. Umjesto razmišljanja, rezervirajte termin pregleda za lasersku korekciju vida. Saznajte od specijalista oftalmologa koje su vaše opcije.

Što se mijenja u vašem životu nakon skidanja dioptrije?

Lasersko skidanje dioptrije nije revolucionarna odluka u vašem životu radi koje ćete brže diplomirati ili dobiti unaprjeđenje na poslu ili se možda oženiti . Međutim, definitivno je odluka koja će promijeniti vašu kvalitetu života na bolje.

Ako ne znate otkud biste krenuli, javite se našim specijalistima oftalmolozima u Polikliniku Bilić Vision. Već više od dva puta desetljeća uspješno se bavimo laserskim skidanjem dioptrije bez zabilježenih trajnih komplikacija. 

Naručite se pozivom na broj 01/6478-444 ili online klikom na link: Narudžba na pregled.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:
Presbyond: Ana Begić Tahiri otkriva tajnu dobrog vida nakon 40-e

 

Starenje se ne može spriječiti, kao i kod svakog dijela tijela pa tako...

 
Financiranje Europske Unije, NextGenerationEU

Digitalna transformacija poliklinike implementacijom sustava za pametno praćenje pacijenata i integracija s postojećim sustavima

 

Oznaka projekta: NPOO.C1.1.2.R3-I3.01.0690 Opis projekta: Provedbom...

 
 
Naručite se