Posebne mjesečne pogodnosti

Pregled za sivu mrenu: 400 kn 200knNakon 40. godine života, kako sijedi kosa tako i zbog starenja očne leće, slabi i vidna oštrina. To znači da vaš vid postaje mutan i maglovit. Ova pojava starosne dalekovidnosti koju prati potreba za naočalama za čitanje, prethodi sivoj mreni ili katarakti. U dobi između 65. i 74. godine 50% ljudi ima sivu mrenu, a 70% starijih od 75 godina.

Koji simptomi prate pojavu sive mrene?

  • oslabljen vid
  • vid kao kroz maglu
  • otežano gledanje na suncu zbog raspršivanja zraka svjetlosti pri prolazu kroz leću
  • teže snalaženje u prostoru
  • otežano čitanje
  • loš vid noću

Ukoliko smatrate da imate sivu mrenu (kataraktu) prvi korak je odlazak u Polikliniku Bilić Vision te obavljanje pregleda za sivu mrenu. Naši specijalisti oftalmolozi pogledat će da li ste razvili kataraktu te vam dati daljnje smjernice te, ukoliko je potrebno, informirati vas o operaciji te metodama operacije.

U Poliklinici Bilić Vision smo na prvo mjesto staviti stručnost, sigurnost, preciznost i suvremenu tehnologiju kako bismo vam pružali najbolju vrstu operacije, brz oporavak te vid bez potrebe za dioptrijskim naočalama.

Naručite se na pregled za sivu mrenu koji je snižen 50% te iznosi 200 kn pozivom na broj 01/4678444 , pošaljite nam upit na link: Narudžba na pregled ili nam se javite na chat na dnu stranice.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:kompletan oftalmološki pregled

Kompletan oftalmološki pregled: 500 kn 250kn

 

Oči su naše najvažnije osjetilo! Da bismo sačuvali dobar vid do duboke...

 

Pregled za lasersko skidanje dioptrije: 750 kn 375kn

 

Lasersko skidanje dioptrije, ili LASIK, provjerena je, brza i bezbolna...

 
 
Naručite se