Posebne mjesečne pogodnosti

Pregled za lasersko skidanje dioptrije: 750 kn 375knLasersko skidanje dioptrije, ili LASIK, provjerena je, brza i bezbolna metoda kojom se već 1% ljudi u svijetu riješilo dioptrijskih naočala ili kontaktnih leća. Različite metode omogućuju personaliziran pristup i odabir najboljeg mogućeg rješenja za vas.

Kako biste provjerili jeste li kandidat za zahvat te koja je metoda najbolja za Vas potrebno je u Poliklinici Bilić Vision napraviti pregled za lasersko skidanje dioptrije. Svakako trebate biti stariji od 18 godina te imati stabilnu dioptriju najmanje godinu dana. Ukoliko ne znate da li Vam je dioptrija stabilna, donesite svoje naočale i naši specijalisti oftalmolozi obavit će pregled te Vam pružati sve relevantne informacije za lasersko skidanje dioptrije i metode.

Više od 12.000 pacijenata riješilo se očnih pomagala u Poliklinici Bilić Vision i promijenilo pogled na svijet. Nakon operacije, jedino za čim žale je što se nisu na nju odlučili ranije. Naši vrhunski stručnjaci pobrinut će se za brzu i preciznu operaciju, a suvremena tehnologija za najbolji mogući ishod.

Iskoristite popust od 50% i pregled napravite po pristupačnoj cijeni od 375 kn.

Zaboravite na dioptrijske naočale ili kontaktne leće. Uživajte u jesenskim danima i u svojim hobijima sa besprijekornim vidom!

Naručite se pozivom na broj 01/4678444 , pošaljite nam upit na link: Narudžba na pregled ili nam se javite na chat na dnu stranice.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:kompletan oftalmološki pregled

Kompletan oftalmološki pregled: 500 kn 250kn

 

Oči su naše najvažnije osjetilo! Da bismo sačuvali dobar vid do duboke...

 

Lasersko skidanje dioptrije već od 3.300 kn

 

U posljednjih 10 godina lasersko skidanje dioptrije najčešće je izvođena...

 
 
Naručite se