Novosti

Razmišljate o laserskom skidanju dioptrije – vrijeme je za akciju prije ljeta



Sunce i razmišljanja o ljetu

Pred nama je sve toplije vrijeme, sunce nas poziva da izađemo u šetnju no trenutno se možemo jedino odvažiti odlaskom na dvorište, sunčanjem na balkonu ili šetnjom na nekom osamljenom mjestu bez interakcije sa drugim ljudima. Sunce nas podsjeća i da se bliži vrijeme godišnjih odmora, ljeta, mora i plaža. Svakodnevne vijesti u 14 sati, daju nam nadu da ćemo uživati na ljetovanju i da ćemo virus staviti pod kontrolu.

Vrijeme je i za razmišljanje što biste dodatno mogli napraviti za sebe i svoje zdravlje.

Često čujemo na plaži: „Ništa ne vidim, morala sam skinuti leće prije plivanja ili ronjenja.“, „Gdje mi je ručnik, sve mi je mutno, tko će ga pronaći?“, „Kako ću sada na plaži čitati knjigu, kada sam naočale zaboravila u apartmanu!“.

Ljeto bez dioptrijskih naočala

Laserski skinite dioptriju! Zahvat je vrlo jednostavan, traje 10 minuta po oku, a zauvijek vas rješava dioptrije i dioptrijskih naočala. Nakon pregleda u Poliklinici Bilić Vision specijalist oftalmolog će vam preporučiti najbolju metodu i tehnologiju za lasersko skidanje dioptrije. Različite tehnike skidanja dioptrije kao što su: Femto Lasik, Lasik Contoura Vision, PRK omogućavaju preciznost i sigurnost zahvata i izvrstan vid nakon operacije. Svakom pacijentu posvetiti će se dovoljno vremena da mu objasnimo detalje svake od metoda te će se dati preporuka što je u vašem slučaju najbolje izabrati. Stručnjaci Poliklinike Bilić Vision imaju znanje, dugogodišnje iskustvo, i svjetsku tehnologiju za postizanje najboljih rezultata. U posljednjih 15 godina promijenili smo pogled na svijet kod više od 12.000 pacijenata koji su u cijelosti odbacili dioptrijske naočale.

Omogućite sebi ljetne aktivnosti i uživanja na plaži, moru ili planinama s novim kristalno jasnim vidom. Vrijeme je da dioptrijske zamijenite sunčanim naočalama.

Ukoliko imate pitanja vezanih uz lasersko skidanje dioptrije ili se želite naručiti na pregled ili operaciju možete nas nazvati na broj 01/4678-444 ili nam pošaljite upit na link: Narudžba na pregled.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Presbyond: Ana Begić Tahiri otkriva tajnu dobrog vida nakon 40-e

 

Starenje se ne može spriječiti, kao i kod svakog dijela tijela pa tako...

 
Financiranje Europske Unije, NextGenerationEU

Digitalna transformacija poliklinike implementacijom sustava za pametno praćenje pacijenata i integracija s postojećim sustavima

 

Oznaka projekta: NPOO.C1.1.2.R3-I3.01.0690 Opis projekta: Provedbom...

 
 
Naručite se