Novosti

Pomlađivanje područja oko očiju



Sa starenjem dolazi do smanjenog tonusa kože lica te progresivnog gubitka potkožnog masnog tkiva što rezultira obješenom kožom, podočnjacima i borama. Starenje kože se ne može spriječiti, ali se može usporiti i ublažiti vizualni dojam različitim dermalnim filerima koje možemo pronaći na tržištu.

Što je to dermalni filer i za što se koristi?

Juved. je jedan od najkvalitetnijih filera koji se koristi za estetiku lica, a najčešća mu je primjena za područje oko očiju. Glavni mu je sastojak hijaluronska kiselina koja služi za popunjavanje bora i pojačavanje tonusa kože. U većini slučajeva Juved. se aplicira ženama i muškarcima iznad 40-e godine života, međutim ne postoji dobna granica za aplikaciju ove vrste hijaluronske kiseline.

Vrste Juved. dermalnih filera

Za popunjavanje površinskih bora, odnosno dubljih bora koriste se preparati: Juved. Ultra 2 i Juved. Ultra 3. Učinak Juved. Ultra 2 i Juved. Ultra 3 je do 12 mjeseci. Danas je na tržištu prisutna još novija tehnologija koja poboljšava sastav i trajnost nakon apliciranja hijaruonske kiseline. Radi se o Juved. Vycross liniji.

Juved. Vycross linija

Novost u Vycross tehnologiji je u povezivanju kratkih lanaca hijaluronske kisele koji sačinjavaju elastičan filer. To ga čini glađim od Juved. Ultra 2 i Ultra 3. Juved. Vycross linija, osim što ima odličan kapacitet volumizacije, njezina prednost je i u dužem trajanju preparata u tkivu, čak i do 18 mjeseci. Osim što daje dugotrajnije rezultate, nakon aplikacije dolazi do manjeg oticanja.

Proizvodi u Juved. Vycross liniji

  1. Juved. Voluma je najgušći preparat iz linije Vycross, koji je indiciran za nadoknadu volumena u području obraza i brade te se aplicira direktno na kost. Trajanje učinka je do 2 godine.
  2. Juved. Volbella za razliku od Juved. Volume, je najrjeđi preparat iz linije Vycross. Volbella se preporuča za blago povećanje usana te rehidrataciju, osobito kod zrelijih pacijenata koji žele učinak osvježenja, a ne povećanje volumena. Uz to, Volbella je predviđena i za „pušačke bore“, podočnjake, bore na čelu, sitne bore oko očiju te sve površinske bore na licu. Trajanje učinka je do 18 mjeseci.
  3. Juved. Volift najuniverzalniji je preparat iz linije Vycross. Indiciran je za popunjavanje dubljih bora na čitavome licu (tzv. marionetske bore, nazolabijalne bore, a najviše za povećanje usana jer daje izrazito prirodne rezultate s volumenom, bez pojave grudica). Trajanje učinka je do 18 mjeseci.

Pakiranje sva tri preparata iz Juved. Vycross linije je 1 mililitar, a zbog toga što sadrži anestetik lidokain, bol prilikom aplikacije filera je svedena na minimum.

Pomlađivanje područja oko očiju

Koža oko očiju je izuzetno tanka i s minimalnim udjelom potkožnog masnog tkiva, vrlo rahla te sklona brzom nastanku bora i oteklina, već u ranim 30-ima. Kombiniranjem filera ili kožnih punila s aplikacijom injekcija postiže se osvježen i pomlađen izgled. Kako bi se ustanovilo koja je kombinacija preparata optimalna za vašu kožu, potrebno je prethodno obaviti pregled lica te u konzultacijama s liječnikom utvrditi plan aplikacije filera.

U Poliklinici Bilić Vision koristimo sve najnovije preparate Juved. Vycross linije. Naručite se na besplatne konzultacije pozivom na broj 01 4678 444 ili putem online forme: Naručite se na pregled.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Povezanost dijabetesa i katarakte: Sve što trebate znati

 

Dijabetes je kronična bolest krvnih žila te time zahvaća sve organske sustave,...

 

Presbyond: Ana Begić Tahiri otkriva tajnu dobrog vida nakon 40-e

 

Starenje se ne može spriječiti, kao i kod svakog dijela tijela pa tako...

 
 

Vaš upit je zaprimljen! Hvala Vam na povjerenju!

tracking-pixel
Naručite se