Novosti

Ovo je ljeto koje će vaše oči pamtitiLjeto nas često iznenadi i dočeka nespremne. Dioptrijske naočale su teret, ljeti se koža znoji i masti pa naočale klize po nosu i smetaju. Sunce je jako, smeta i zablješćuje. Nositelji naočala trebaju i sunčane naočale s dioptrijom za što se rijetki odlučuju zbog financijskog opterećenja.

Kontaktne leće se suše, a pogotovo ljeti mogu izazvati alergijske reakcije oka. Ljeto je pravo vrijeme za lasersko skidanje dioptrije. Mnogi to učine upravo ljeti jer ih na to potakne činjenica da ne mogu plivati i roniti bez naočala ili leća, ili planinariti i baviti se sportovima, a ako ih ne nose, vide mutno!

Živjeti bez naočala ili leća je neprocjenjivo!

Oštar vid, široko vidno polje, aktivnosti koje prije nije bilo moguće činiti, nema više opterećenja naočala ili leća. Konačno sloboda! Danas je to rutinska metoda rješavanja grešaka vida, a do sada je u svijetu operirano preko 60 milijuna ljudi.

Operacija je kratka, oko 10 minuta, a oporavak brz. Već unutar nekoliko dana osoba se vraća svakodnevnim aktivnostima. Ipak dobro je operaciju laserskog skidanja dioptrije napraviti dva tjedna prije odlaska na more ili na putovanje, jer se do tada oko toliko oporavi da se ne očekuju nikakve smetnje u danima koji slijede.

Sa sobom treba ponijeti bočicu umjetnih suza bez konzervansa i dobre sunčane naočale sa zaštitom od UVA i UVB zračenja. I to je sve.

Iskoristite poklon do 6.000 kuna popusta na sve metode laserskog skidanja dioptrije i uživajte u ovom ljetu s novim vidom. Akcija traje do 31.8.2019. godine.

Naručite se odmah na pregled za lasersko skidanje dioptrije i skinite dioptriju po nižim cijenama čak do 50%. Nazovite nas na 01/4678-444 ili se naručite putem online obrasca.

Poliklinika Bilić Vision, ime koje poznajete, liječnici na koje se možete osloniti!

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:
Vodeći europski oftalmolozi na susretu refraktivne kirurgije u Zagrebu

 

Više od 200 sudionika kongresa imali su priliku poslušati predavanja vodećih...

 
uklanjanje starosne dalekovidnosti

Prvi u ovom dijelu Europe imamo jedini laser na svijetu koji skida staračku dalekovidnost!

 

U Poliklinici Bilić Vision prvi smo na području Jugoistočne Europe uveli...

 
 
Naručite se