Novosti

Ovo je ljeto koje će vaše oči pamtiti



Ljeto nas često iznenadi i dočeka nespremne. Dioptrijske naočale su teret, ljeti se koža znoji i masti pa naočale klize po nosu i smetaju. Sunce je jako, smeta i zablješćuje. Nositelji naočala trebaju i sunčane naočale s dioptrijom za što se rijetki odlučuju zbog financijskog opterećenja.

Kontaktne leće se suše, a pogotovo ljeti mogu izazvati alergijske reakcije oka. Ljeto je pravo vrijeme za lasersko skidanje dioptrije. Mnogi to učine upravo ljeti jer ih na to potakne činjenica da ne mogu plivati i roniti bez naočala ili leća, ili planinariti i baviti se sportovima, a ako ih ne nose, vide mutno!

Živjeti bez naočala ili leća je neprocjenjivo!

Oštar vid, široko vidno polje, aktivnosti koje prije nije bilo moguće činiti, nema više opterećenja naočala ili leća. Konačno sloboda! Danas je to rutinska metoda rješavanja grešaka vida, a do sada je u svijetu operirano preko 60 milijuna ljudi.

Operacija je kratka, oko 10 minuta, a oporavak brz. Već unutar nekoliko dana osoba se vraća svakodnevnim aktivnostima. Ipak dobro je operaciju laserskog skidanja dioptrije napraviti dva tjedna prije odlaska na more ili na putovanje, jer se do tada oko toliko oporavi da se ne očekuju nikakve smetnje u danima koji slijede.

Sa sobom treba ponijeti bočicu umjetnih suza bez konzervansa i dobre sunčane naočale sa zaštitom od UVA i UVB zračenja. I to je sve.

Naručite se odmah na pregled za lasersko skidanje dioptrije! Nazovite nas na 01/4678-444 ili se naručite putem online obrasca.

Poliklinika Bilić Vision, ime koje poznajete, liječnici na koje se možete osloniti!

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Povezanost dijabetesa i katarakte: Sve što trebate znati

 

Dijabetes je kronična bolest krvnih žila te time zahvaća sve organske sustave,...

 

Presbyond: Ana Begić Tahiri otkriva tajnu dobrog vida nakon 40-e

 

Starenje se ne može spriječiti, kao i kod svakog dijela tijela pa tako...

 
 

Vaš upit je zaprimljen! Hvala Vam na povjerenju!

tracking-pixel
Naručite se