Novosti

Operacija LASIK kroz iskustva pacijenata



Tri najbitnije činjenice vezane uz operaciju laserskog skidanja dioptrije. Operacija je potpuno bezbolna i gotova za doslovce 10 minuta. Posljednja, najbitnija činjenica je da vam laser ne može spržiti oko niti možete oslijepiti prilikom rada lasera.

Da nije sve onako kako se čini, najbolje mogu opisati pacijenti koji su prošli operativni zahvat laserskog skidanja dioptrije, što potvrđuje izjava pacijentice nakon operacije:

„Operacija je prošla prekrasno, brzo, s vrlo malo neugode koju čak i ne mogu nazvati bol. Bol je više kad imaš migrenu ili zubobolju, ovo je po meni ništa u usporedbi s tim. To je samo mala nelagoda, ali radi se samo o par minuta. Svakog je u životu bolio zub ili glava, ali lasersko skidanje dioptrije je ništa u usporedbi s tom boli.“ Ana B., Operirana u Poliklinici Bilić Vision, Zagreb (pročitaj cijelo iskustvo ovdje).

Osim što je operacija bezbolna i kratko traje, trajno skidanje dioptrije uvelike olakšava svakodnevne situacije nekadašnjim nositeljima naočala i kontaktnih leća.

„Sad sam puno slobodniji navečer vani, na koncertu, vidim ljude koji mi se javljaju. Nema više zamagljenih naočala dok kuham… Sada savršeno vidim, sve radim bez problema. Najbolje je što više nemam naočale, ne trebam brinuti hoću li ih zaboraviti. Ništa mi se ne magli.“ Boris K., Poliklinika Bilić Vision, Zagreb

Ako i vi želite biti slobodniji i bezbrižniji, baviti se sportom, hobijima i više ne brinuti o naočalama ili kontaktnim lećama, javite se u Polikliniku Bilić Vision na pregled za lasersko skidanje dioptrije. Operaciju možete platiti do čak 60 rata, a cijene operacije se kreću od 3300kn pa nadalje, ovisno o metodi koja se izvodi.

Kontaktirajte Polikliniku Bilić Vision na 01 4678 444 ili online klikom na link: Naruči se na pregled.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Povezanost dijabetesa i katarakte: Sve što trebate znati

 

Dijabetes je kronična bolest krvnih žila te time zahvaća sve organske sustave,...

 

Presbyond: Ana Begić Tahiri otkriva tajnu dobrog vida nakon 40-e

 

Starenje se ne može spriječiti, kao i kod svakog dijela tijela pa tako...

 
 

Vaš upit je zaprimljen! Hvala Vam na povjerenju!

tracking-pixel
Naručite se