Novosti

Nova revolucionarna metoda laserske operacije sive mrene po prvi put u Hrvatskoj - u Poliklinici Bilić Vision



Revolucionarna metoda laserske operacije sive mrene napokon u Hrvatskoj u Poliklinici Bilić Vision! Poliklinika Bilić Vision za oftalmologiju prva je u Hrvatskoj i regiji uvela Femto lasersku operaciju sive mrene ili katarakte - precizniju i napredniju metodu operacije od dosadašnje, ultrazvučne.

U laserskoj operaciji sive mrene, više nema kirurškog noža već se svi rezovi na oku rade laserom pa tako i najvažniji rez na otvaranju prednje kapsule zamućene očne leće. Pravilnost tog otvora na prirodnoj leći osigurava stabilne vidne rezultate postoperativno, jer osigurava precizno postavljanje nove umjetne leće u oko. Laser također omekšava kataraktu te je usitnjuje na manje, mekše komade koje je kirurgu lakše ukloniti prije no što zamućenu leću zamijeni novom, umjetnom, lećom koja trajno omogućava pacijentu kvalitetan vid.

Rezultat samog zahvata za pacijenta značajno je sigurniji. Laser prilikom laserske operacije katarakte koristi manje energije nego ultrazvuk koji se do sada isključivo koristio kod operacije sive mrene, pa se tako smanjuju rizici poslijeoperacijskog zamućenja rožnice i ubrzava vrijeme oporavka. Zamućenje rožnice može trajno oštetiti vidnu oštrinu. Laserskom operacijom sive mrene taj je rizik doveden gotovo na nulu. Novom laserskom metodom smanjuje se vrijeme operacijskog zahvata što omogućuje brži oporavak i postiže se najbolja vidna oštrina za pojedinca. Femto laser je zamijenio i kirurški nož koji se koristio za korekciju astigmatizma. Femto laser svim pacijentima omogućava preciznost, točnost i brži oporavak.

Osim za operacije sive mrene, ova laserska tehnologija koristiti će se za rješavanje svih grešaka vida (LASIK). Svi koji imaju iznad 45 godina života, a priželjkuju skinuti dioptriju, kao i starosnu dalekovidnost sada mogu još sigurnije, brže i efikasnije vratiti svoj vid iz mladosti i riješiti se dioptrijskih naočala i leća upravo uz pomoć nove laserske tehnologije. Poliklinika Bilić Vision za oftalmologiju prva i jedina u Hrvatskoj i regiji koristiti ovu revolucionarnu tehnologiju te svojim pacijentima pruža najbolju moguću uslugu u operaciji katarakte. Primjena nove, revolucionarne metode ima brojne prednosti, jer je zamijenila ljudsku ruku, postigla preciznost, a zbog manje energije lasera koju je potrebno upotrijebiti za vrijeme zahvata bolje štiti oko u odnosu na ultrazvučnu metodu. Samim time pacijentu se isporučuje najbolji mogući rezultat koji je moguće postići u današnje vrijeme.

Želite li operaciju sive mrene trenutno najboljom laserskom tehnologijom na svijetu, naručite se na pregled za sivu mrenu još danas pozivom na broj 01/4678444 ili putem online obrasca na www.bilicvision.hr

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Presbyond: Ana Begić Tahiri otkriva tajnu dobrog vida nakon 40-e

 

Starenje se ne može spriječiti, kao i kod svakog dijela tijela pa tako...

 
Financiranje Europske Unije, NextGenerationEU

Digitalna transformacija poliklinike implementacijom sustava za pametno praćenje pacijenata i integracija s postojećim sustavima

 

Oznaka projekta: NPOO.C1.1.2.R3-I3.01.0690 Opis projekta: Provedbom...

 
 
Naručite se