Novosti

Nova najpreciznija tehnologija za lasersko skidanje dioptrije i astigmatizmaLasersko skidanje dioptrije je najizvođeniji medicinski zahvat na svijetu. Izvodi se posljednjih 25 godina i do danas je u svijetu operirano preko 45 milijuna ljudi.


Contoura Vision je trenutno najnovija i najpreciznija dijagnostika za lasersko skidanje dioptrije na svjetskom tržištu. Contourom je moguće ukloniti dioptriju i ispraviti nepravilnosti na površini rožnice. Zato što ova metoda mjeri rožnicu na 22.000 točaka dok je uobičajeno mjerenje rožnice na 200 točaka.

Contoura Vision je prvi put predstavljena u svijetu krajem 2015. godine na Američkoj Oftalmološkoj Akademiji u Las Vegasu. U Europi pje pak rvi put predstavljena u rujnu 2016. godine na Kongresu Europskog društva za kataraktu i refraktivnu kirurgiju u Copenhagenu. Odmah nakon predstavljanja u Danskoj, Contoura Vision je uvrštena među aparaturu za lasersko skidanje dioptrije koja se koristi u Poliklinici Bilić Vision. Time je Bilić Vision postala prva oftalmološka ustanova u regiji koja može svojim pacijentima ponuditi ovu najprecizniju predoperativnu dijagnostiku za lasersko skidanje dioptrije.

Contoura Vision snima površinu rožnice na čak 22.000 točaka. Zatim se laserom uklanja dioptrija, kao i submikroskopske nepravilnosti s površine rožnice, koje se stručno nazivaju „aberacije višeg reda“. Na taj način Contoura Vision za svakog pacijenta potpuno personalizirano omogućuje prepoznavanje tih nepravilnosti za vrijeme zahvata laserskog skidanja dioptrije.

Postoperacijski rezultat ove tehnologije je najprecizniji mogući vid nakon operacije laserskog skidanja dioptrije.

Contoura Vision također vrlo uspješno uklanja astigmatizam.

Statistički podaci kažu:

• 98% ljudi, koji su imali Contoura vision Lasik izjavili su da bi ga opet izabrali.
• 30% očiju postiže čak bolji vid, nego s naočalama ili kontaktnim lećama prije zahvata.
• 92% postiže bolji vid od uobičajene normale.

Ovaj poboljšani i precizniji Lasik omogućuje da zraka svjetla koja pada na rožnicu bude precizna i fokusirana bez i najmanjeg rasipanja. Tako se uklanja zablješćivanje, odsjaj, kao i problemi u noćnoj vožnji. I to puno bolje u usporedbi s pacijentima koji su operaciju radili na temelju drugih dijagnostika.

Američki oftalmolozi smatraju Contoura Vision najpreciznijom metodom za lasersko skidanje dioptrije na svijetu. Contoura Vision je jedini proizvod na tržištu koji četiri puta osjetljivije detektira nepravilnosti na rožnici od dosadašnjih tehnologija te omogućuje laseru da ih ukloni.

Zbog promocije ove nove tehnologije, snizili smo čak za 65% redovnu cijenu pregleda za lasersko skidanje dioptrije. Stoga, iskoristite ovaj promotivni period i za 250kn obavite pregled za lasersko skidanje dioptrije koji uključuje mjerenja na najnovijoj tehnologiju Contoura Vision.

Naručite se telefonskim pozivom na 01/4678-444 ili online na linku: Naruči se na pregled.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:
Vodeći europski oftalmolozi na susretu refraktivne kirurgije u Zagrebu

 

Više od 200 sudionika kongresa imali su priliku poslušati predavanja vodećih...

 
uklanjanje starosne dalekovidnosti

Prvi u ovom dijelu Europe imamo jedini laser na svijetu koji skida staračku dalekovidnost!

 

U Poliklinici Bilić Vision prvi smo na području Jugoistočne Europe uveli...

 
 
Naručite se