Novosti

Najpreciznija tehnologija 21. stoljeća za lasersku korekciju vida – Bilić Vision predstavlja Contoura Vision prvi u regiji



Bilić Vision prvi u regiji ponosno predstavlja novu tehnologiju Contoura Vision. Contoura će kratkovidnima i onima s problemom astigmatizma omogućiti čak bolji vid, nego su ga ikada imali s naočalama ili kontaktnim lećama.

Kada govorimo o Contoura Vision-u govorimo o poboljšanom načinu operiranja LASIK i PRK, obje metode laserskog skidanja dioptrije.

Personalizirano lasersko skidanje dioptrije

Metoda Contura Vision omogućuje potpuno personalizirani tretman laserskog skidanja dioptrije. Mjeri rožnicu na čak 22.000 točaka, dok je uobičajeno mjerenje na 200 točaka.

Trenutno se u svijetu ovakva vrsta laserskog skidanja dioptrije smatra najpreciznijom vrstom LASIK-a. Uklanja zablješćivanje, odsjaj, probleme u noćnoj vožnji itd. Contoura Vision osim što najpreciznije uklanja dioptriju uklanja i nepravilnosti s površine rožnice, zaglađujući je i čineći je pravilno zaobljenom.

Ova tehnologija mjeri svaku submikroskopsku nepravilnost rožnice te omogućava laseru da ukloni individualno svaku nepravilnost na rožnici čineći vid oštrijim i preciznijim, nego je to bilo moguće nošenjem naočala ili kontaktnih leća.

Dok wavefront guided procedura omogućuje dobre rezultate mjereći 200 točaka s površine rožnice, Contoura mjeri 22.000 točaka i na taj način omogućava najpreciznije moguće rezultate zahvata.

Informacije dobivene s površine rožnice kompjuter pretvara u individualizirani tretman. Laser koji je izgladio površinu rožnice omogućuje da zraka svjetla koja pada na mrežnicu bude fokusirana, nepromijenjena i jednolična. Tako proizvodi bistar i precizan vid.

  • 98% ljudi koji su imali Contoura Vision LASIK izjavili su da bi ga opet izabrali.
  • 30% očiju postiže čak bolji vid, nego s naočalama ili kontaktnim lećama prije zahvata.

Ovaj poboljšani i precizniji LASIK uklanja moguće poteškoće koje su znale biti uzrokovane običnim LASIK-om koji mjeri površinu rožnice na 200 točaka – moguće poteškoće su bile radi zablješćivanja, otežano čitanje ili vožnje noću. Uz Contoura-u Vision ove poteškoće su stvar prošlosti.

  • 92% operiranih Conture Visionom postiže bolji vid od normale.

Ukoliko imate 20-40 godina života, a želite se riješiti kratkovidnosti i astigmatizma te naočala i kontaktnih leća, ovo je prava metoda za vas.

Bilić Vision jedan je od pionira laserske refraktivne kirurgije u Hrvatskoj. Uz to posjeduje trenutačno najmoderniju i najprecizniju tehnologiju za lasersku korekciju vida u svijetu.

Za bolji vid nego s naočalama i lećama naručite se na pregled za lasersko skidanje dioptrije i saznajte za koju metodu ste najpogodniji kandidat. Riješite se dioptrije već danas za tren oka. Nazovite 01 4678 444 ili se javite putem online forme: Naručite se na pregled.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Povezanost dijabetesa i katarakte: Sve što trebate znati

 

Dijabetes je kronična bolest krvnih žila te time zahvaća sve organske sustave,...

 

Presbyond: Ana Begić Tahiri otkriva tajnu dobrog vida nakon 40-e

 

Starenje se ne može spriječiti, kao i kod svakog dijela tijela pa tako...

 
 

Vaš upit je zaprimljen! Hvala Vam na povjerenju!

tracking-pixel
Naručite se