Novosti

Moderni pristupi u operaciji sive mrene


Moderni pristupi u operaciji sive mrene kombinacijom Femto lasera i revolucionarne Vivity intraokularne leće

Poliklinika Bilić Vision uz pomoć moderne laserske tehnologije i ugradnjom novih revolucionarnih leća, izvodi operacije sive mrene po najvišim svjetskim standardima.

Specifičnost nove revolucionarne leće je što omogućava izvrstan vid na sve udaljenosti, bez rasipanja svjetla noću,  što je ranije bio najveći prigovor pacijenata.

Poliklinika Bilić Vision, vođena timom vrhunskih stručnjaka oftalmologa, kroz 26 godina rada i kombinacijom novih  vrhunskih tehnologija, zapečatila je svoj status pionira na području refraktivne kirurgije u Hrvatskoj i regiji. Femto laserska operacija sive mrene, metoda je  koju kao mogućnost svojim pacijentima nude samo elitne klinike u svijetu, a u Poliklinici Bilić Vision ona predstavlja standard. Kombinacijom Femto lasera i inovativne Vivity intraokularne leće za sve udaljenosti, Poliklinika se ponosi zavidnim rezultatima i zadovoljstvom brojnih pacijenata.

Upravo zbog dugogodišnjeg iskustva u operacijama sive mrene (katarakte), Poliklinika Bilić Vision, među vodećim je zdravstvenim ustanovama u kojima se ova operacija izvodi uz pomoć Femto lasera.  Laserska operacija sive mrene posebna je po tome, što pacijentu omogućava precizne i sigurne rezultate, jer sve rezove na oku, kao i one najvažnije – rez otvaranja prednje kapsule i usitnjavanja zamućene očne leće, izvodi laser. Operacija se  izvodi  po principu jednodnevne kirurgije pa pacijent ubrzo nakon operacije odlazi kući. Primjenjuje se lokalna, kapljična anestezija, zbog koje pacijent za vrijeme operacije ne osjeća nikakvu bol, a trajanje samog zahvata je 10 do 15 minuta po oku.

Nakon što je laserskom operacijom odstranjena zamućena leća, na njezino se mjesto stavlja zamjenska, umjetna leća. Mogućnosti za ugradnju leća su razne, ali nova Vivity leća pokazala se kao idealno rješenje za mnoge pacijente, bez obzira na njihovu dijagnozu. Poliklinika Bilić Vision među prvima u svijetu prošle godine započela studiju na toj revolucionarnoj leći, predvođenu dr. Lukom Bilićem, vodećim kirurgom laserske operacije sive mrene u Hrvatskoj.

Apsolutna inovativnost i superiornost Vivity intraokularne leće nad drugim lećama na tržištu, vidljiva je u njezinoj mogućnosti rješavanja dioptrije na svim udaljenostima, čime je pacijent u većini slučajeva oslobođen bilo kakvih vidnih pomagala. Nadalje, brojne nuspojave koje su se javljale kod pacijenata nakon operacija korištenjem dosadašnjih leća toga tipa, poput rasipanja svjetla oko farova automobila prilikom vožnje noću, praktički su nestale, a sam proces prilagodbe pacijenta na novu leću sveden je na minimum.

Nakon brojnih uspješnih zahvata dr. Luke Bilića koristeći kombinaciju Femto lasera i Vivity intraokularne leće u operaciji sive mrene, Poliklinika Bilić Vision dobila je čast svoje  rezultate i iskustvo podijeliti s vodećim stručnjacima na području refraktivne kirurgije iz čak osam europskih zemalja. U suradnji s američkom tvrtkom Alcon, u svojim je prostorima Poliklinika održala stručni susret predvođen dr.sc. Nadeždom Bilić. Gostujući predavači dr. Merce Guarro iz Španjolske i dr. Andrzej Dmitriew iz Poljske, s ostalim su sudionicima podijelili svoje dosadašnje iskustvo u korištenju ove leće, nakon kojeg su gosti postavljali razna pitanja, dijelili iskustva i sudjelovali u stručnoj  debati, koja je dodatno istaknula kvalitetu Vivity intraokularne leće.

Briga o pacijentu i rješavanje raznih oftalmoloških problema, temelj je poslovanja Poliklinike Bilić Vision već više od 26 godina.

Svakodnevan trud i ulaganje u najnoviju i najkvalitetniju tehnologiju na tržištu, kao i u stručnost zaposlenika, usmjereni su prema pružanju najbolje moguće usluge i skrbi pacijentima. Pacijent se na taj način osjeća sigurno i opušteno u profesionalnim rukama stručnjaka Poliklinike. Osim što je održavanjem spomenutog stručnog susreta, Poliklinika Bilić Vision dodatno potvrdila svoj status lidera u refraktivnoj kirurgiji na ovim prostorima, otvorila je vrata i mnoštvu drugih stručnih i znanstvenih susreta s ciljem unaprjeđenja budućnosti zdravstva kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Presbyond: Ana Begić Tahiri otkriva tajnu dobrog vida nakon 40-e

 

Starenje se ne može spriječiti, kao i kod svakog dijela tijela pa tako...

 
Financiranje Europske Unije, NextGenerationEU

Digitalna transformacija poliklinike implementacijom sustava za pametno praćenje pacijenata i integracija s postojećim sustavima

 

Oznaka projekta: NPOO.C1.1.2.R3-I3.01.0690 Opis projekta: Provedbom...

 
 
Naručite se