Novosti

Kako ukloniti dioptriju bezbolno i u samo 10 minuta?Ne želite više voditi brigu o naočalama i kontaktnim lećama? Dosta vam je strahovanja da će vam ispasti leća, a rezervnu nećete imati sa sobom? Zasitili ste se brisanja dioptrijskih naočala koje se magle dok kuhate, peglate, ulazite iz hladnog u topao prostor…? Vrijeme je za lasersko skidanje dioptrije!

Kako ukloniti dioptriju?

Lasersko skidanje dioptrije je zahvat koji traje 10 minuta, a ne boli. Obavlja se u lokalnoj anesteziji te je proglašen najizvođenijim medicinskim zahvatom na svijetu. Komplikacije su moguće u 1% slučajeva (privremena suhoća očiju, djelomičan povrat dioptrije…) i sve su rješive. Stoga, ne vjerujte mitovima, od lasera ne možete oslijepiti. Također, laser vam ne može spržiti oko i ne može vam biti gore nakon laserske korekcije vida. Jedino što će vam se dogoditi je da ćete konačno progledati svojim očima i osloboditi se svih pomagala za vid.

Contoura Vision

Ono što je do prije par godina bilo nezamislivo, a to je da nakon laserskog skidanja dioptrije vidite bolje nego s naočalama i kontaktnim lećama, danas je moguće uz topografski vođenu operaciju Contoura Vision.(potpuno individualizirani LASIK). Radi se najpreciznijoj, personaliziranoj dijagnostici za lasersko skidanje dioptrije. Snimanje rožnice Contour-om izvodi se prije samog zahvata. Osim što ju je Udruženje američkih oftalmologa proglasilo najpreciznijom dijagnostikom za lasersko skidanje dioptrije – ona se razlikuje od drugih dijagnostika po tome što mjeri apsolutno sve nepravilnosti na rožnici (aberacije i višeg i nižeg reda).Takvo precizno snimanje rožnice izvodi se na 22.000 točaka. Mjerenja omogućuju laseru da najpreciznije moguće ukloni kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam kod osoba u dobi od 20 do 50 godina. Važno je istaknuti da osim dioptrije, Contoura omogućava i uklanjanje zablješćivanja, odsjaje, kao i probleme u noćnoj vožnji. Pregled za lasersko skidanje dioptrije i operaciju uz Contoura Vision možete obaviti u Poliklinici Bilić Vision u Zagrebu.

Spremni ste zakoračiti u život bez naočala i kontaktnih leća te si učiniti život jednostavnijim? Sada je pravo vrijeme jer se u Poliklinici Bilić Vision možete riješiti dioptrije već od 3.300 kuna po oku.

Također, operaciju možete platiti do čak 60 rata. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, nazovite Polikliniku Bilić Vision na 01 4678 444 ili se naručite online: Naruči se na pregled.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:
Presbyond: Ana Begić Tahiri otkriva tajnu dobrog vida nakon 40-e

 

Starenje se ne može spriječiti, kao i kod svakog dijela tijela pa tako...

 
Financiranje Europske Unije, NextGenerationEU

Digitalna transformacija poliklinike implementacijom sustava za pametno praćenje pacijenata i integracija s postojećim sustavima

 

Oznaka projekta: NPOO.C1.1.2.R3-I3.01.0690 Opis projekta: Provedbom...

 
 
Naručite se