Novosti

Kako odabrati svog kirurga za lasersko skidanje dioptrije?


Dr. Luka Bilić

Raspitajte se o laserskom skidanje dioptrije

Pitajte prijatelje ili poznanike koji su napravili zahvat laserskog skidanja dioptrije. Oni će vam najbolje opisati svoje iskustvo i dati vam preporuku. Ako ne poznajete nikoga tko je bio na takvom zahvatu, uvijek možete pročitati recenzije na internetu i društvenim mrežama. Pacijenti u Polikliniku Bilić Vision najčešće dolaze preko preporuke od drugih pacijenata koji su bili kod nas na pregledu ili na operaciji.

Birajte kirurga s iskustvom i koji brine o pacijentu poslije zahvata

Bitno je izabrati kirurga sa dugogodišnjim iskustvom kako bi se osjećali sigurno prije, za vrijeme zahvata i poslije zahvata. U Poliklinici Bilić Vision operacije vrše vrhunski kirurzi s dugogodišnjim iskustvom, a već više od 12.000 pacijenata je laserski skinulo dioptriju. Za vrijeme zahvata, kirurg i medicinsko osoblje razgovaraju s pacijentom te vam govore svaki sljedeći korak koji će napraviti tako da nema iznenađenja tijekom zahvata i u potpunosti ste upoznati sa cijelom procedurom.

Doktor Luka Bilić, specijalist oftalmolog i refraktivni kirurg u Poliklinici Bilić Vision svakodnevno liječi i savjetuje pacijente te vrši operacije oka poput laserskog skidanja dioptrije i operacije sive mrene. Glavni je kirurg Poliklinike koji mijenja pogled na svijet svojim pacijentima.

Cijena je važna, ali vaše oči su važnije. Izbjegavajte cijene koje su nerealne

Izaberite medicinsku ustanovu sa najboljom uslugom, a ne najnižom cijenom. Oči su naše najvažnije osjetilo i zato ih trebamo čuvati. U Poliklinici koristimo najmoderniju tehnologiju za lasersko skidanje dioptrije, ulažemo u znanje naših oftalmologa i medicinskih tehničara, a pacijentima time pružamo najbolju uslugu.

Femto LASIK i Femto LASIK Contoura Vision su sigurne i najpreciznije metode laserskog skidanja dioptrije koje nude izvrsne vidne rezultate pacijentima koji se žele osloboditi naočala ili kontaktnih leća.
To je najbolje što postoji u refraktivnoj kirurgiji! Femto LASIK je moderna tehnologija koja pruža vrhunsku kvalitetu vida te ju to čini metodom izbora za lasersko skidanje dioptrije prihvaćenu širom svijeta.

Nisu svi kandidati za lasersko skidanje dioptrije

Na predoperativnom pregledu se utvrdi je li osoba kandidat za lasersko skidanje dioptrije, i ako je, za koju metodu. Naši specijalisti oftalmolozi i refraktivni kirurzi Luka Bilić i Branka Jurić brinu o svakom pacijentu te savjetuju što je najbolja opcija za vas, obzirom na vašu dioptriju, debljinu rožnice, vašim životnim navikama i ostalim parametrima koji se utvrđuju na pregledu za lasersko skidanje dioptrije.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Presbyond: Ana Begić Tahiri otkriva tajnu dobrog vida nakon 40-e

 

Starenje se ne može spriječiti, kao i kod svakog dijela tijela pa tako...

 
Financiranje Europske Unije, NextGenerationEU

Digitalna transformacija poliklinike implementacijom sustava za pametno praćenje pacijenata i integracija s postojećim sustavima

 

Oznaka projekta: NPOO.C1.1.2.R3-I3.01.0690 Opis projekta: Provedbom...

 
 
Naručite se