Novosti

Dok zima dođe neka dioptrija prođe!



Jesen je u punom jeku, a s njom i jesenske vremenske (ne)prilike. Kiša, vjetar ili magla itekako utječu i na nositelje dioptrijskih naočala i kontaktnih leća. Sve ove nepogode smanjuju vidljivost te ograničavaju svakodnevne aktivnosti.

Pokisnuti s dioptrijskim naočalama ne znači da ćete se samo smočiti, već i da ćete imati vrlo ograničeno i mutno vidno polje, a s obzirom na to da ste mokri, neće imati čime obrisati naočale.

Topli napitci za vrijeme nižih temperatura uzrokuju zamagljena stakla na dioptrijskim naočalama pa ili je potrebno izbjegavati vruće napitke ili uvijek pri ruci imati krpicu za čišćenje.

Sinonim za maglu je često poznata uzrečica „ne vidim prst pred nosom“, a zamislite kada se tek i naočale zamagle pa ne vidite ni s njima ni bez njih.

Jesenski povjetarac može itekako biti nezgodan za nositelje kontaktnih leća. Lišće i prašina u kombinaciji s lećama mogu izazvati iritacije ili upale oka pa je bolje za vrijeme vjetra nositi dioptrijske naočale. Lakše je ukloniti zalijepljeni list sa stakla od liječenja iritacije ili upale oka.

Ili možete otići u Bilić Vision i uživati u svim jesenskim čarima koje nam jesen pruža.

Naručite se na pregled za lasersko skidanje dioptrije i liječnik specijalist će vam objasniti koje su vaše opcije i mogućnosti za nesmetano uživanje u jeseni i svim ostalim godišnjim dobima koje dolaze.

Na vama je da nazovete 01/4678-444 ili ispunite kontakt formu desno od sadržaja.

Ostalo prepustite stručnjacima!

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Povezanost dijabetesa i katarakte: Sve što trebate znati

 

Dijabetes je kronična bolest krvnih žila te time zahvaća sve organske sustave,...

 

Presbyond: Ana Begić Tahiri otkriva tajnu dobrog vida nakon 40-e

 

Starenje se ne može spriječiti, kao i kod svakog dijela tijela pa tako...

 
 

Vaš upit je zaprimljen! Hvala Vam na povjerenju!

tracking-pixel
Naručite se