Novosti

Briga o vidu u doba koronavirusa – preventivne mjere Poliklinike



Dragi naši pacijenti,

Kao i svi ostali u našoj zemlji tako i mi u Poliklinici Bilić Vision pratimo stanje vezano uz koronavirus, razvoj situacije te upute koje daje krizni stožer.

Odgovornost naših djelatnika, dodatna edukacija te odgovornost svih vas koji dolazite u Polikliniku rezultirala je spremnošću na sve izazove koji su pred nama.

Jedna od prvih odluka bila je kontaktiranje svih naših inozemnih pacijenata s ciljem odgode njihovih termina u trenutnoj situaciji.

Svakodnevan rad Poliklinike odvija se uobičajeno od 8 do 20 sati, uz neke male izmjene. Želimo da znate da smo se prilagodili novonastalim uvjetima, a u smislu vaše i naše zaštite činimo sljedeće.

  • U čekaonici smije biti najviše troje pacijenata udaljeni 2 metra jedan od drugog. Svi nose maske koje dobiju pri ulazu u Polikliniku.
  • Pregledi se odvijaju brzo. Nema čekanja.
  • Pratnju zamolimo da prošeće na livadi ili ostane u autu, ako su došli autom ispred Poliklinike te ih pozovemo na mobitel kada je pregled završen.
  • Svi koji uđu u Polikliniku i zadržavaju se u njoj upućeni su na pranje ruku tekućim sapunom i toplom vodom.
  • Poslije svakog pregleda dezinficiraju se kvake, sve ono što ste dodirivali bradom, čelom i rukama za vrijeme pregleda, rukohvati na foteljama, pult recepcije. Redovno se provjetravaju sve prostorije.

Tako smo sigurni da će svi naši pacijenti potpuno sigurno obaviti svoj pregled u našoj Poliklinici. Oni koji su naručeni na operacije iste mogu obaviti jer se svi zahvati izvode u potpuno sterilnim uvjetima, uključujući vašu zaštitu (kapom, maskom, zaštitnom odjećom i kaljačama) te dezinfekcijom ruku i područja koja treba operirati. Svi zahvati izvode se u lokalnoj anesteziji i traju 15 do 20 minuta. Nakon toga, nema zadržavanja u Poliklinici već odmah odlazite kući.

Za sva pitanja ili nedoumice vezane uz operaciju slobodno nazovite našu recepciju na dolje navedeni broj koji će vam dati sve detaljne podatke.

Ako se na bilo koji način ne osjećate dobro, imate povišenu temperaturu, šmrcate, kašljete ili se jednostavno ne osjećate dobro molimo vas da nam se javite na broj 01/4678-444 ili info@bilicvision.hr kako bismo vam osigurali novi termin kada ozdravite. Ako ste u samoizolaciji u vašem je interesu i u interesu svih ostalih susjeda, prijatelja, obitelji i sugrađana da ostanete kod kuće.

Ukoliko se želite naručiti na pregled ili operaciju možete dogovoriti termin na broj 01/4678-444 ili nam pošaljite upit na link: Narudžba na pregled.

Vaša Poliklinika Bilić Vision!

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Povezanost dijabetesa i katarakte: Sve što trebate znati

 

Dijabetes je kronična bolest krvnih žila te time zahvaća sve organske sustave,...

 

Presbyond: Ana Begić Tahiri otkriva tajnu dobrog vida nakon 40-e

 

Starenje se ne može spriječiti, kao i kod svakog dijela tijela pa tako...

 
 

Vaš upit je zaprimljen! Hvala Vam na povjerenju!

tracking-pixel
Naručite se