Novosti

9 situacija u kojima vam naočale kvare ljetni godišnji odmor



Svi vi koji nosite naočale, svjesni ste da to nije uvijek lako. Naočale vas živciraju, nezgrapne su i zapravo vas ometaju u tome da živite onako kako želite. Kroz razgovore s našim pacijentima koji se odlučuju laserski skinuti dioptriju, sastavili smo popis najiritantnijih situacija koje bi im se događale ljeti dok bi nosili naočale. Bilo da putuju ili ostaju kod kuće, one su im uvijek nekako uspijevale zakomplicirati život. Jer, zašto bi bilo jednostavno, ako može biti komplicirano .

Pročitajte u nastavku o kojim se situacijama radi i provjerite možete li se poistovjetiti s kojom od njih? Možda je došlo vrijeme da se riješite naočala i konačno uživate u ljetnom godišnjem odmoru.

  1. Glazbeni festivali

Planirate li uživati u lijepom vremenu i posjetiti jedan od brojnih glazbenih festivala ovog ljeta? Kladimo se da biste najradije naočale ostavili kod kuće. Dok skakućete u gužvi od koncerta do koncerta, vrlo ih je lako izgubiti pa ostatak festivala morate škiljiti prema pozornici. Koji je smisao svega ako ne možete vidjeti izvođača zbog kojeg ste na koncu i došli na festival?

  1. Vrući dani

Krasno toplo vrijeme može postati noćna mora ako nosite naočale. Leće vam se magle zbog vlage, a naočale zbog znojenja svaki čas otkližu niz nos. Naočale doista mogu upropastiti vruć i sunčan dan.

  1. Plivanje

Nakon operacije laserskog skidanja dioptrije, pacijenti su nam potvrdili da zaista nema ničeg boljeg od toga kad skočite u more i za promjenu možete razlikovati hobotnicu od morske trave.

  1. Sunčanje

Naočale vam tijekom sunčanja na licu ostave tragove zbog kojih vas mogu zamijeniti s rakunom. One doista mogu upropastiti priliku da imate predivan i ujednačen ten. Osobito ako ste se potrudili da se riješite crta od sunčanja na ostalim dijelovima tijela.

  1. Putovanje s ruksakom

Želite li vidjeti svijeta ovog ljeta? Naravno da želite! Putovati s ruksakom na leđima po Europi ili jugoistočnoj Aziji može biti fantastičan način da doživite potpuno različite kulture i naučite nešto o sebi. No postoji jedan problem – na takvim je putovanjima najlakše izgubiti naočale. Razgledavanje znamenitosti i nije baš zabavno ako ne vidite.

  1. 3D filmovi

Ponekad se morate odmoriti od ljetne vrućine u ugodnom, klimatiziranom kinu. No šteta je da je većina ljetnih hitova u 3D verziji. Stoga vam je bolje da se naviknete na to da odjednom nosite dva para naočala. A šteta je i da ne rade 3D leće, zar ne?

  1. Ronjenje

Jeste li kad sanjali o tome da otkrivate ljepote koraljnih grebena? Odlično! Sad ih možete gledati kroz svoje prekrasne naočale i naočale za ronjenje preko njih. Kao i kod gledanja 3D filmova. Zbog dva para naočala možete izgledati prilično smiješno.

  1. Kiša

Istina je da ljeto ne može stalno biti sunčano. Padat će kiša, a to je osobito nezgodno za one koji nose naočale. Ako ne želite posvuda nositi mini brisače, zaglavili ste s mokrim staklima, osobito ako planirate putovati tijekom kišnih razdoblja.

  1. Sunčane naočale

Ne nosite dioptrijske sunčane naočale? Onda nemate izbora ako želite sačuvati vid. Kad je riječ o ultraljubičastim zrakama, bolje vam je da ne izlažete oči nepotrebnom riziku. No sigurno ćete odabrati obične sunčane naočale. Iako zbog njih nećete vidjeti kako treba, barem ćete biti sigurni.

Istina je da naočale imaju tu moć da pokvare vaš ljetni godišnji odmor. No, želite li odličan vid i uživati u ljetu, Bilić Vision vam to može omogućiti. Naručite se za pregled za lasersko skidanje dioptrije i umjesto 110€, platite samo 90€. 

Naručiti se možete pozivom na broj 01/4678-444 ili nam ostavite vaše podatke i mi ćemo nazvati vas.

Također nas možete kontaktirati putem WhatsApp-a ili Viber-a na broj: 099 2164 563.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Povezanost dijabetesa i katarakte: Sve što trebate znati

 

Dijabetes je kronična bolest krvnih žila te time zahvaća sve organske sustave,...

 

Presbyond: Ana Begić Tahiri otkriva tajnu dobrog vida nakon 40-e

 

Starenje se ne može spriječiti, kao i kod svakog dijela tijela pa tako...

 
 

Vaš upit je zaprimljen! Hvala Vam na povjerenju!

tracking-pixel
Naručite se