Novosti

4 Razloga zašto je ljeto pravo vrijeme za lasersko skidanje dioptrije


lasersko skidanje dioptrije ljeto

1/ Ljeto i godišnji odmor nude više slobodnog vremena za oporavak nakon zahvata

Već duže razmišljate i razgovarate o laserskoj korekciji vida? Ljetni praznici idealno su vrijeme da napravite LASIK  i konačno iskoristite prednosti dobrog vida!

I to ne  samo u aktivnostima ljeta i godišnjeg odmora. Bez tereta očnih pomagala povratak na posao ili na fakultet također će biti lakši, kao i vaša svakodnevica i rutina. Oči će se već u cijelosti oporaviti i neće biti ograničenja u aktivnostima koje vas očekuju.

2/Ponovo otkrijte aktivnosti koje su bile otežane uz nošenje naočala

Naočale su jednostavne za nošenje i neki kažu da su se jednostavno naviknuli na njih.

No zamislite provesti divan dan u šetnji ili čitanju ne tražeći naočale!

Kontaktne leće preferiraju mlađe osobe pune energije, aktivnije u brojnim sportovima ili drugim događanjima ljeti.

Neki čak i rone s kontaktnim lećama, no oprez! Infekcije vrebaju, a lako je moguć i gubitak leće prilikom ronjenja i sličnih aktivnosti. Obična voda prilikom tuširanja također smeta kontaktnim lećama.

S druge strane, nakon laserske operacije uklanjanja dioptrije nema više alergija, konjunktivitisa ili gubljenja kontaktnih  leća, a bavljenje sportom postaje još ugodnije.

Nema pijeska na lećama niti suhoće u očima. Ljeto je jednostavno ljepše nakon laserskog uklanjanja dioptrije. Plivanje je jednostavno, a ronjenje i gledanje u vodi postaje nova navika.

Osim toga, nema više niti skidanja kontaktnih leća iz oka prije odlaska na spavanje.

 

 

3/ Uživanje u odmoru i putovanju s novim vidom

Putovanje je ugodnije bez brige o kontaktnim lećama i otopinama, rezervnim kontaktnim lećama ili pak o nekoliko dioptrijskih naočala uključujući i sunčane s dioptrijom.

Nakon LASIK-a ponesite dobre sunčane naočale i to je sve što vam treba za sve svakodnevne aktivnosti. Svaki novi dan omogućit će lakoću življenja i bavljenja svakodnevnim aktivnostima i hobijima.

 

4/ Isplativost

Cijena operacije laserskog skidanja dioptrije povoljnija je od kupnje naočala ili kontaktnih leća i otopina!

To je operacija za cijeli život!

Do sada se u svijetu oko 50 milijuna ljudi odlučilo za lasersku operaciju uklanjanja dioptrije. Zahvat je siguran i bezbolan, a traje oko 15 minuta po oku.

U Poliklinici Bilić Vision imamo dugogodišnje iskustvo u laserskim operacijama na oku, te najnapredniju lasersku tehnologiju.

Obratite nam se s povjerenjem  željeli bismo vam pomoći da dobijete najbolji vid i najljepše ljeto do sada.

 

Do 31.7., Poliklinika Bilić Vision osigurava vam do 40% popusta na lasersko skidanje dioptrije! Naručite se na pregled pozivom na broj 01/4678 444 ili putem online obrasca. Skinite dioptriju već od 3500 kuna (464,53€) po oku i iskoristite 40% popusta na pregled za lasersko skidanje dioptrije što je prvi korak prema vašem savršenom vidu te njegova cijena iznosi 450 kuna (59,73€)!

 

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Financiranje Europske Unije, NextGenerationEU

Digitalna transformacija poliklinike implementacijom sustava za pametno praćenje pacijenata i integracija s postojećim sustavima

 

Oznaka projekta: NPOO.C1.1.2.R3-I3.01.0690 Opis projekta: Provedbom...

 
Anti VEGF

ANTI-VEGF U LIJEČENJU DIJABETIČKE RETINOPATIJE

 

Većina pacijenata oboljelih od dijabetesa zna da su redovni oftalmološki...

 
 
Naručite se