Poliklinika Bilić Vision

 

Kontakt

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Kontakt

Gdje se nalazimo?

Poliklinika za oftalmologiju i ortopediju
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Telefon: +385 1 4678 444
Faks: +385 1 4678 555
E-mail: info@bilicvision.hr

Radno vrijeme:
Radnim danom od 08:00h do 20:00h.

Naručivanje

Sve pretrage izvodimo bez čekanja. Za pregled je dovoljno nazvati 01 4678 444 od 08.00h do 20.00h svaki dan, nekoliko dana ranije za pregled, ili u prosjeku jedan ili dva tjedna ranije za operacijske zahvate. Pregledi se obavljaju svaki dan od ponedjeljka do petka u navedenom radnom vremenu, a hitni slučajevi isti dan.

Kako do nas?

Tramvaj
Ako dolazite tramvajem, sjednite u tramvaj broj 8 ili 14, smjer Mihaljevac. Poliklinika je smještena na prvoj tramvajskoj stanici nakon Gupčeve zvijezde (Radićevo šetalište) i to na zapadnom dijelu ceste. Smjernica je svjetleća reklama ispred Poliklinike.

Automobil
Dolazite li automobilom iz smjera grada, držite smjer sjever prema Gupčevoj zvijezdi. Od Gupčeve zvijezde produžite ravno prema Mihaljevcu, prođite Ininu benzinsku postaju te kod raskrižja s Jandrićevom zaokrenite polukružno lijevo preko tramvajske pruge i vratite se oko 150 m natrag. Parkirališno mjesto možete naći ispred Poliklinike u drvoredu ili niz pločnik u blizini svijetleće reklame Poliklinike.

Pitanja, prijedlozi i primjedbe

Neobično važnim smatramo svaki Vaš konstruktivni prijedlog te pozitivnu ili negativnu primjedbu. Tako kontinuirano pratimo Vaše zadovoljstvo, a ono nam je vodič za unapređenje naših usluga.

Pišite nam na info@bilicvision.hr.

Bilić Vision zapošljava najbolje!

Poliklinika Bilić Vision kao i Bilić Vision Optika imaju stalnu potrebu za vrhunskim djelatnicima različitih struka: liječnicima oftalmolozima, medicinskim sestrama ili tehničarima, optičarima i prodavačima.

Ako ste marljivi, komunikativni, vrhunski u svome poslu, spremni na daljnje učenje i profesionalne izazove, pridružite se našem timu i ostvarite najbolje radne i financijske uvjete. Javite se na telefon 01 4678 444 radi dogovora za razgovor, pošaljite fax (01 4678 555) ili e-mail info@bilicvision.hr.

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter