Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Željka Žujić

Željka Žujić
ekonomistica


17 godina sam nosila polutvrde leće. Nakon dugogodišnjeg nošenja leća dobila sam brazde po površini oka i svako malo sam dobivala konjunktivitis. Oftalmolog mi je predložio da odem na lasersko skidanje dioptrije.

Osim tih problema, najveća frustracija mi je bilo plivanje u moru, sol u oku, peckanje… Kad bih se ujutro budila morala sam tapkati po stanu dok ne nađem naočale jer sam imala jako veliku dioptriju -9,75 i -7,75 i još uz to i astigmatizam.

Moj najveći razlog za operaciju je bila frustracija! Bila sam totalno frustrirana nošenjem leća, grebanje očiju, crvenilo, a ne daj Bože da zapuše vjetar!

Na radiju sam čula reklamu za Polikliniku Bilić Vision i lasersko skidanje dioptrije. Odmah sam odlučila da se i ja riješim svog problema. Sada je prošlo od operacije 3 mjeseca i savršeno vidim. Ne udaram više po stvarima na koje nailazim, ništa mi više nije mutno, vidim koliko je sati. Ujutro mi je puno jednostavnije, ne moram prvo tražiti naočale. Lakše mi je baviti se sportovima i odlaziti u teretanu.

Svi zaposlenici su super, svi su dragi, simpatični, a najviše sestra Danijela. Doktorica Bilić je odlična, jasna te mi je odgovorila na sva moja pitanja i nejasnoće.

Bilo me jako strah operacije, ali me nije ništa boljelo i sve je jako brzo bilo gotovo. Oba oka za samo 15 minuta!

Preporodila sam se, sve mi je ljepše, jednostavnije. Prezadovoljna sam i svima pričam o svom iskustvu i svima savjetujem da se riješe dioptrije jer je život puno jednostavniji!

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter