Poliklinika Bilić Vision

 

Zašto izabrati nas?

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Zašto izabrati nas?

1) Naši rezultati govore o izvrsnosti naše ustanove i naših liječnika

Najbolji dokaz da ćete iz naše ustanove izaći više nego zadovoljni naši su rezultati. U posljednjih 12 godina, koliko izvodimo operaciju laserskog skidanja dioptrije, kod više od 15.000 operiranih pacijenata nismo imali niti jednu zabilježenu trajnu komplikaciju. Također treba istaknuti i da je dr. sc. Nadežda Bilić, osnivačica Poliklinike Bilić Vision, dobila dva važna priznanja za izvrsnost već treću godinu za redom. Godišnji izbor Jutarnjeg lista u suradnji sa portalom NAJDOKTOR svake godine odabire najbolje liječnike u Hrvatskoj, po kriteriju da pacijenti odabiru i glasaju za liječnike koji su na njih ostavili najbolji dojam i najuspješnije im riješili njihove tegobe. (2016-2018) – NAJDOKTOR.

2) Tehnologija koja prati svjetske standarde

U Poliklinici Bilić Vision prvi smo u regiji doveli najnoviju tehnologiju za lasersku korekciju vida Contoura Vision. Metoda Contura Vision omogućuje potpuno personalizirani tretman laserskog skidanja dioptrije te mjeri rožnicu na čak 22.000 točaka, dok je uobičajeno mjerenje na samo 200 točaka. Trenutačno se u svijetu ovakva vrsta laserskog skidanja dioptrije smatra najpreciznijom vrstom LASIK-a. Uklanja zablješćivanje, odsjaj, probleme u noćnoj vožnji, a pacijenti koji su operirani ovom metodom u većini slučaja prijavljuju da nakon operacije imaju bolji vid nego su ga ikada imali do tada sa naočalama ili kontaktnim lećama. Saznaj više o Contura Vision.

3) Najdetaljniji mogući prijeoperacijski pregled

Vodeći se kriterijem izvrsnosti koji je utkan u viziju Bilić Visiona, svakom našem pacijentu pružamo najbolje moguće što suvremena oftalmologija nudi. U skladu s time, prijeoperacijski ćete biti podvrgnuti najdetaljnijem i najpreciznijem pregledu očiju kojim ćemo ostvariti pretpostavke da operacija laserskog skidanja dioptrije ili bilo koja druga operacija koja se izvodi u našoj ustanovi – prođe savršeno. Osim operacija katarakte i laserskog skidanja dioptrije, te operacija vitrektomije, radimo pretrage i liječenja svih vrsta očnih bolesti kao što se to radi u najmodernijim svjetskim oftalmološkim centrima.

4) Ne liječimo samo bogate i slavne

Iako smo ponosni što našu ustanovu izabiru brojni sportaši, glumci, estradni umjetnici i ostali “VIP-ovci”, svi naši pacijenti mogu potvrditi da su kod nas imali VIP tretman. Pogledajte njihova brojna iskustva na linku: Iskustva pacijenata.

5) Visokokvalificirani refraktivni kirurzi

U Poliklinici Bilić Vision lasersko skidanje dioptrije obavljaju vrsni refraktivni kirurzi s višegodišnjim iskustvom u operacijama laserskog skidanja dioptrije. Radi se o specijalistima za očne bolesti s posebnim obrazovanjem iz područja dijagnostike i liječenja bolesti prednjeg segmenta oka, refraktivne kirurgije (lasersko skidanje dioptrije), kirurgije katarakte te druge bolesti oka.

6) ISO 9001 certifikat o kvaliteti

Mi smo jedna od rijetkih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj koja ima ISO 9001 certifikat o kvaliteti koji se odnosi na pružanje zdravstvenih usluga i na rezultate koje postižemo.

7) Kod nas nema skrivenih troškova

Unutar cijene operacije dobivate i tri poslijeoperacijska pregleda kao i lijekove za poslijeoperativnu terapiju. Također treba spomenuti da vam omogućujemo sve načine plaćanja, kao i mogućnost plaćanja na rate.

8) Ljubazno i educirano zdravstveno osoblje

Naše osoblje napraviti će vam osjećaj kao da ste došli kod prijatelja ili člana obitelji u posjetu. Osim što će vam naše osoblje stvoriti dojam ugode koji smatramo da svaka osoba zaslužuje kada ode kod liječnika, naš srednji medicinski kadar će se i maksimalno profesionalno pobrinuti za vas. Naše osoblje je tehnički pismeno, vrhunski su educirani u smislu oftalmologije i procesa, a svi govore strane jezike. Učenje je u našoj ustanovi cjeloživotni proces, a svi zaposlenici Bilić Visiona jedanput mjesečno prolaze edukacije iz različitih područja u cilju unaprjeđenja komunikacije i usluge koju pružaju našim pacijentima.

Amar Bukvić, glumac

Dr. Nadežda Bilić – Najdoktor 2016/2017/2018

Naj doktor dr. Bilić

Lasersko skidanje dioptrije

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter