Poliklinika Bilić Vision

 

Zašto izabrati nas?

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Zašto izabrati nas?

1) Naši rezultati govore o izvrsnosti naše ustanove i naših liječnika

Najbolji dokaz da ćete iz naše ustanove izaći više nego zadovoljni naši su rezultati. U posljednjih 10 godina, koliko izvodimo operaciju laserskog skidanja dioptrije, u više od 10000 operiranih pacijenata nismo imali niti jednu zabilježenu trajnu komplikaciju. Važno je istaknuti i da je dr. sc. Nadežda Bilić, osnivateljica Poliklinike Bilić Vision, 2016. godine dobila priznanje za izvrsnost – NAJDOKTOR 2016, odabrali pacijenti.

2) Tehnologija koja prati svjetske standarde

U Poliklinici Bilić Vision koristimo najmoderniju tehnologiju lasera kompanije Wavelight Allegretto Eye-Q. Navedeni laser savršeno je precizan i zato sigurno i potpuno bezbolno odstranjuje Vašu postojeću grešku vida.

3) Najdetaljniji mogući prijeoperacijski pregled

Vodeći se kriterijem izvrsnosti koji je utkan u viziju Bilić Visiona, svakom našem pacijentu pružamo najbolje moguće što suvremena oftalmologija nudi. U skladu s time, prijeoperacijski ćete biti podvrgnuti najdetaljnijem i najpreciznijem pregledu očiju kojim ćemo ostvariti pretpostavke da operacija laserskog skidanja dioptrije prođe savršeno.

4) Ne liječimo samo bogate i slavne

Iako smo ponosni što našu ustanovu izabiru brojni sportaši, glumci, estradni umjetnici i ostali “VIP-ovci”, svi naši pacijenti mogu potvrditi da su kod nas imali VIP tretman. Pogledajte njihova brojna svjedočanstva ovdje.

5) Dr. sc. Nadežda Bilić je visokokvalificirani refraktivni kirurg

Dr. sc. Nadežda Bilić je u posljednjih 10 godina operirala više od 5000 pacijenata bez trajnih komplikacija. U Kölnu, Njemačka, 2002. godine završila je školovanje za refraktivnog kirurga. Svake godine kao predavač ili kao sudionik sudjeluje na kongresima refraktivnih kirurga s ciljem implementiranja novih znanja i tehnologija u djelovanje Bilić Visiona.

6) ISO 9001 certifikat o kvaliteti

Mi smo jedna od rijetkih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj koja ima ISO 9001 certifikat o kvaliteti koji se odnosi na kvalitetu usluge koju pružamo i rezultate koje postižemo.

Amar Bukvić, glumac

Dr. Nadežda Bilić – Najdoktor 2016.

Lasersko skidanje dioptrije

7) Kod nas nema skrivenih troškova

Unutar cijene operacije dobivate i tri poslijeoperacijska pregleda kao i lijekove za poslijeoperativnu terapiju. Također treba spomenuti da Vam omogućujemo sve načine plaćanja, kao i mogućnost plaćanja na rate.

8) Ljubazno i educirano zdravstveno osoblje

Naše osoblje potrudit će se da Vam pronađu termine koji Vam odgovaraju, naprave čaj ili kavu dok čekate, te će se odnositi prema vama maksimalno prijateljski. Vrhunski je educirano, tehnički pismeno, te svi govore strane jezike. Učenje je u našoj ustanovi cjeloživotni proces. Jedanput mjesečno svi zaposlenici Bilić Visiona prolaze edukacije iz različitih područja u cilju unaprjeđenja komunikacije i usluge koju pružaju našim pacijentima.

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Google+
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter