Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Svi smo rođeni s lećom u oku koja se starenjem zamućuje – to je siva mrena

U Poliklinici Bilić Vision obavite pregled za provjeru sive mreneSvi, prije ili kasnije razvijemo sivu mrenu ili kataraktu, a jedini način izlječenja je operacija. Naša očna leća se s vremenom zamućuje te vid postaje maglovit i siv. Važno je istaknuti kako ne postoji dobna granica za operaciju sive mrene. Prošle godine u Poliklinici Bilić Vision u Zagrebu je uspješno operirana siva mrena pacijentici koja je u tom trenutku imala navršenih 99 godina, te joj je vraćeno 70% vida.

Operacijom sive mrene uklanja se prirodna očna leća koja je zamućena i ugrađuje umjetna intraokularna leća koja vraća bistrinu vašemu vidu.

Siva mrena se više ne može vratiti ili ponovo pojaviti, no može se zamutiti prirodna kapsula leće koja se ostavlja u oku prilikom operacije sive mrene. Takvo zamućenje uspješno se otklanja Yag laserom sa trenutnim poboljšanjem vida.  Ugradnja intraokularne leće omogućava dobar vid do kraja života.

Simptomi kod sive mrene su mutan i maglovit vid, blijede boje te sivilo. Narušena je i kvaliteta svakodnevnog života. Često se dogodi da naočale više ne pomažu pa osobe odlaze optičaru po nove, koje ne mogu pomoći. Potreban je povremeni pregled oftalmologa kako bi se na vrijeme ustanovila siva mrena i na vrijeme predložila operacija. Prilikom pregleda potrebno je obaviti specijalistički pregled na kojemu će se izmjeriti vidna oštrina, pregledati očna leća biomikroskopom te provjeriti stanje očne pozadine.

U Poliklinici Bilić Vision možete obaviti ovakav specijalistički pregled za provjeru sive mrene do kraja rujna za samo 200 kuna umjesto 400 koliko je redovna cijena. Naručiti se možete pozivom na broj 01/4678-444 ili online na web stranici: www.bilicvision.hr.

Send to WhatsApp Send to Viber

Prethodni postovi

Tagovi

Prikaži sve tagove

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter