Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Stjepan Sunek

Stjepan Sunek
skladištar


Imao sam jako veliku dioptriju: -6,5 i -8,5. Danas je prošlo točno mjesec dana od operacije i apsolutno sam zadovoljan. Odnosno, bio sam zadovoljan već nakon tjedan dana, ovo je sad već savršeno!

Koristio sam i naočale i leće. S naočalama sam se osjećao kao zatvorenik kad ih stavim. S lećama mi je najteže bilo kad sam bio umoran i moje oči to više ne bi podnosile. Imao sam često osjećaj da mi se oči po noći ne stignu uopće odmoriti i već moram opet staviti leće. Bio sam osuđen na kontaktne leće, jer zbog posla koji obavljam nisam mogao koristiti naočale.

Muku sam mučio s tim lećama!

Već dugo godina sam razmišljao o operaciji jer od 5. razreda osnovne škole nosim naočale, a od prvog srednje kontaktne leće. Jednostavno mi je to više dojadilo i briga i to što mi smeta, ma sve!

Zatim sam pričao s par ljudi koji su napravili tu operaciju i onda mi je konkretno jedan prijatelj potvrdio koji je bio u Bilić Visionu prije godinu dana da mu je super. Tada sam shvatio da nemam više što izgubiti i da idem i ja pokušati i to je to.

Nije me uopće bilo strah operacije, samo vraćanja dioptrije. Nije me ništa boljelo, samo je bilo nelagodno. Međutim taj osjećaj kada vidite da vidite na svoje oči, to je savršeno.

Ja sad vidim fantastično, vidim detalje!

Kad sam se ustao u operacijskoj sali odmah poslije zahvata, medicinski tehničar mi je pokazivao na nekih 20 centimetara kapi i to je meni prije bilo apsolutno nezamislivo da vidim, samo mrlje i boje, ali sam ja to odmah vidio pročitati. Sav sam se naježio, koliko je to nevjerojatno.

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter