Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Sonja Lefler

Sonja Lefler
ravnateljica osnovne škole


Problemi s vidom su me ograničavali u svakodnevnom funkcioniranju. Imala sam dvije vrste naočala, jedne za čitanje i jedne za daleko. To je zaista dosegnulo razinu da više nisam mogla ništa bez njih. Jako mi je to smetalo. Puno radim na računalu te dosta čitam, tako da sam primjetila da mi se posljednjih godina dosta pogoršao vid. Dioptrija mi je rapidno rasla.

Naočale su mi smetale u svakodnevnom životu, u kuhanju, čišćenju, kupovanju, vožnji. Postala sam nesigurna čak i u prepoznavanju ljudi na cesti, ako su bili udaljeni. Nisam bila sigurna podsjećaju li me na nekoga ili su to stvarno meni poznate osobe. Da ne govorim o stalnom traženju naočala –  skini jedne stavi druge, ma užas!

Suprug je istraživao i otkrio Polikliniku Bilić Vision te je operacija više bila njegova inicijativa. Oboje smo skinuli dioptriju u Poliklinici Bilić Vision, isti dan. Ja se u takvim situacijama malo više bojim, ali sve su nam u klinici lijepo objasnili, što možemo očekivati, koje su moguće poteškoće. Jako sam zadovoljna sada nakon mjesec dana.

Čak me previše nije bilo strah. Nakon pregleda smo bili temeljito informirani oko svega što nas čeka i kako to izgleda. Inače se svatko užasava kada mu se bilo što oko očiju događa. Naravno da je neugodno kad vam netko dira oči, ali nije bilo bolno. Trajalo je 10 minuta po oku. Nije bilo strašno, drugi dan smo progledali kada su nam skinuli zaštitne leće. Odmah smo vozili natrag u Rijeku, bez problema.

Život nakon laserskog skidanja dioptrije i svakodnevno funkcioniranje je neusporedivo. Od jutra kad se probudite i pogledate u ogledalo do kuhanja kave, odijevanja, sve je opet jednostavno. Vožnja autom je neusporediva sada i prije s naočalama.

Kvaliteta života je definitivno puno bolja!

Sve je bilo maksimalno u redu od informiranja do organizacije, vrlo profesionalno, i već svima preporučamo Polikliniku Bilić Vision.

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter