Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Simon Prekpaljaj

Simon Prekpaljaj
ekonomist


Prije par godina sam bio na pregledu za lasersko skidanje dioptrije, ali se tada nisam odlučio za operaciju. Tek sam se sad odlučio da ponovno obavim pregled i da se odem operirati. Obavio sam pregled na najnovijoj metodi Contoura Vision koja, kako su mi doktori na pregledu objasnili, detaljno mjeri rožnicu te tako na najprecizniji način do sada skida dioptriju, uklanja zablješćivanje, odsjaj te druge probleme u vožnji od kojih sam i ja patio. Na pregledu mi je rečeno da ću čak imati do 30% bolji vid nego što sam ga imao prije dok sam nosio leće i naočale.

Nosio sam polutvrde leće koje su mi stvarale problem, grebale su me i smetale mi pa bi ih tada morao zamijeniti naočalama. Imao sam cilindre (astigmatizam) na oba oka pa sam zato morao nositi polutvrde leće. Bio sam ograničen u svakodnevnom životu, smetale su mi u sportu, škiljio sam u vožnji…

Polikliniku Bilić Vision sam vidio na Facebooku, malo sam proučavao web stranicu, čitao iskustva drugih pacijenta. Na operaciju sam se odlučio najviše zbog pozitivnih iskustava ostalih pacijenata.

Operacije me nije uopće bilo strah, znao sam da će sve biti ok, brzo je prošlo, ništa nije boljelo. Oporavak je dobro prošao, sve sam mogao normalno obavljati, samo prva dva dana morao sam malo paziti. Sad mi je prošlo od operacije mjesec dana i nakon završenog pregleda dr. Bilić je ustanovila da odlično vidim, čak imam 20% bolji vid nego kad sam nosio leće. Ja se osjećam odlično, vidim fenomenalno, kao da gledam HD sliku, ne moram škiljiti. Vid mi je puno bolji nego s lećama. Već sada u vožnji osjećam veliku razliku.

Svima bih vas preporučio, svi ste jako ljubazni, od recepcije do doktora.

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter