Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Sašo Koren

Sašo Koren
programer


Nosio sam naočale, leće nisam mogao nositi. Imao sam svakodnevni problem lošeg vida te čim bi se digao iz kreveta morao sam tražiti naočale. Nosio sam naočale od osme godine, sad imam 22 godine. Imao sam veliku dioptriju i veliki astigmatizam. Nisam mogao ništa trenirati, nisam se mogao uopće baviti sportom. Dosta radim na kompjuteru tako da su mi se oči jako umarale. Imamo farmu tako da mi je bilo jako teško raditi s naočalama, stalno su mi klizile i ispadale. Jako mi je teško bilo obavljati bilo kakve fizičke poslove.

Došao sam iz Slovenije, iz mjesta Tišina. Polikliniku Bilić Vision sam otkrio preko Facebooka i odmah sam se naručio na pregled.

Operacija je prošla odlično, bilo me je malo strah, ali nije dugo trajala. Za svako oko je trajala 12 minuta. Svima bi preporučio da idu na lasesko skidanje dioptrije. Od operacije je prošlo mjesec dana. Presretan sam što sam se riješio naočala, mogu voziti bez problema. Nikad nisam imao ovako bistar vid za vrijeme vožnje, prije mi je sve bilo mutno. U tunelu sam imao također probleme jer mi je bio jaki odbljesak svijetla. Sad vozim bez problema.

Svima bih preporučio lasersko skidanje dioptrije u Poliklinici Bilić Vision. Svi ste odlični od doktora do medicinskih sestara. Jako sam zadovoljan s tretmanom.

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter