Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Sanja Konjić

Sanja Konjić
nastavnica engleskog jezika


Imam 34 godine i iako sam dugi niz godina nosila naočale, jednostavno se nisam mogla naviknuti na njih. Nosila bih ih po potrebi baš kad sam morala, primjerice dok bih vozila auto ili u učionici, jer predajem engleski u osnovnoj školi. U suprotnom bih u zadnjem redu kod učenika vidjela samo konture lica. Međutim, čim bih došla doma, odmah bih skinula naočale, a bez njih je bilo strašno. Sve mi je bilo zamagljeno i vječito sam škiljila.

Bila sam davno čula za lasersko skidanje dioptrije, ali me bilo strah da mi rade nešto oko očiju tako da nisam o tome puno razmišljala. Međutim, jedan dan u zbornici došao mi je kolega i pričao o svom doživljaju kako je laserom skinuo dioptriju. Bila mi je dovoljna njegova rečenica: „Da sam barem to prije napravio!“ Odmah kad sam došla doma, otišla sam na Internet i krenula istraživati.

Koliko god novaca da damo za zahvat, to ne može zamijeniti ono što dobijemo zauzvrat nakon zahvata.

Za Polikliniku Bilić Vision sam čula na Otvorenom radiju i odmah sam se naručila kod vas na pregled. Liječnica mi je odmah na pregledu ulila neku nadu i lijepi osjećaj. Odmah sam znala da ću tu skinuti dioptriju. Jedino nisam mogla odmah zbog škole pa sam pričekala uskršnje praznike i odmah 18.4. došla k vama na operaciju.

Dr. Luka Bilić me operirao i cijelo vrijeme razgovarao sa mnom i objašnjavao što u kojem trenutku radi. Moram sve pohvaliti jer mi je ovo bilo jedno odlično iskustvo. Sestre su sve činile da me umire jer sam bila malo nervozna. Odmah čim su to primijetile, maksimalno su mi se posvetile. Operacija je bila vrlo profesionalna i super odrađena, bez ikakvih bolova. Jedino sam imala blagi neugodan osjećaj, ali to je sve ništa u odnosu na ono što sam dobila nakon operacije. Sveukupno je jedno oko trajalo 5 minuta i toliko i drugo oko. Izašla sam iz operacijske sale za doslovno 10 minuta. Zaista, sveukupno jedno divno iskustvo.

Moj prvi šok jutro poslije zahvata je bilo lišće. Pogledam kroz prozor i vidim list. Vi to ne možete zamisliti, ja sam prije vidjela samo krošnju, ali sada pravi list breze. Bila sam presretna. Drugi šok sam doživjela na jednom predavanju. Sat vremena nisam ništa čula, nego se divila kako mogu pročitati ona najsitnija slova na prezentaciji. Svima sam govorila: „Ljudi, ja sam imala lasersko skidanje dioptrije i vidim ova najsitnija slova!“.

Svima bih preporučila ovaj zahvat bez straha, jer ono što će iskusiti poslije operacije mogli su samo sanjati.

Čak sam bila razgovarala s jednom kolegicom koja je skinula dioptriju u jednoj drugoj klinici. Vrlo se iznenadila kada sam joj rekla da sam dobila zaštitne školjke za spavanje noć poslije zahvata. Kaže da ona to nije imala, a meni je to puno pomoglo tu prvu noć.

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter