Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Sandra Kalić Živadinović

Sandra Kalić Živadinović
prehrambeni tehnolog


Bila sam dalekovidna. Često mi se mutio vid, a kako dosta putujem do posla, najveći problem bila mi je vožnja. Po cijele dane radim na računalu, tako da sam se i zbog toga odlučila na lasersko skidanje dioptrije. Naočale su mi smetale kod lošeg vremena za vrijeme kiše i magle, stalno bi ih morala brisati. Kod kuhanja su mi se stalno maglile, para mi je smetala.

Dugo sam pratila Polikliniku Bilić Vision, na Facebook i web stranici. Prvo sam čula za ortopediju jer sam imala problema s koljenom, a tek onda i za oftalmologiju.

Prije 10-ak godina javila sam se u Polikliniku Bilić Vision, ali sam tada bila još premlada sa operaciju, dioptrija mi nije bila još stabilna.

Muž mi je pomogao u odluci oko operacije i ohrabrio me da je obavim.

Malo me bilo strah operacije. Operacija jako kratko traje, nije ništa bolno, samo malo nelagodan osjećaj, ali sve je prošlo jako brzo.

Nakon operacije ne moram se više zamarati s nošenjem naočala i čišćenjem stakala. Vidim savršeno, još stavljam umjetne suze.

U Poliklinici Bilić Vision sam se osjećala super, vlada prijateljsko ozračje, svi su dobro raspoloženi od tehničara pa sve do doktora.

Operirao me dr.Luka Bilić, a on mi je obavio i pregled prije operacije, tako da sam se na operaciji osjećala kao da ga već dugo poznajem, kao da smo prijatelji. Bila mi je ugodna atmosfera i na pregledu i na operaciji. Sve mi je objašnjavao za vrijeme operacije, tako da se i strah izgubio. Svima bih preporučila dr. Luku Bilića kao i cijelu Polikliniku.

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter