Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Rafaela Vaccaro Žakula

Rafaela Vaccaro Žakula
stomatolog


Više od 15 godina sam nosila kontaktne leće i naočale. Predstavljale su mi veliku brigu i obavezu. Leće su mi izazivale probleme sa suhim očima. Nisam mogla boraviti u klimatiziranim prostorijama jer bi mi se oči dodatno isušile. Uvijek sam morala brinuti da leće i otopine nosim sa sobom na putovanja. Takva dodatna briga i obaveza mi je jako smetala. Naočale nisam nikad voljela, nisam se s njima osjećala lijepo. Uvijek mi je bila velika želja da se riješim leća i naočala.

Naočale su mi smetale u bilo kakvim sportskim aktivnostima pogotovo na plaži i u moru. Morala sam stavljati leće jer je s naočalama jako teško plivati, a bez njih ne bih ništa vidjela.

Na internetu sam pretraživala poliklinike koje nude usluge laserskog skidanja dioptrije. Poliklinika Bilić Vision mi se najviše svidjela zbog načina na koji je objašnjen cijeli postupak same operacije.

Operacije me nije bilo strah zato što su mi unaprijed sve detaljno objasnili. Osoblje mi je dalo sve upute tako da sam znala što očekivati te mi je cijelo iskustvo bilo jako ugodno. Operacija je trajala samo 10 minuta, ništa me nije boljelo. Sada mi je od operacije prošlo mjesec dana. Ne mogu vjerovati koliko sada odlično vidim!

Sada mi je nezamislivo probuditi se ujutro, a da ne moram odmah staviti naočale. Inače jako volim gledati televiziju u krevetu tako da sada ne moram brinuti o naočalama.

Cijeli tim Poliklinike Bilić Vision je bio jako ljubazan i pristupačan na svakom pregledu i na samom zahvatu. Sa svima sam oduševljena!

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter