Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Mutno vam je pred očima? Provjerite imate li sivu mrenu

mutno vam je pred očima? provjerite imate li mrenuNakon 40. godine života, zbog starenja očne leće, slabi i vidna oštrina, a rezultat toga može biti mutan i maglovit vid. Ta pojava se zove presbiopija ili starosna dalekovidnost. Međutim, u nekim slučajevima može se raditi o ranoj pojavi sive mrene ili katarakte. Siva mrena ili katarakta  može se ustanoviti jedino na specijalističkom oftalmološkom pregledu.

Svjedoci smo sve ranije pojave sive mrene ili zamućenja očne leće.

Razlog tome je genetika, upotreba nekih lijekova,  sve veća pojava šećerne bolesti u visoko razvijenim zemljama, promjene u ozonskom omotaču i veća izloženost prirodne očne leće štetnim UV zrakama. Ne postoje lijekovi koji sprječavaju ili usporavaju nastajanje sive mrene. Jedini način liječenja katarakte je operacija, tj. uklanjanje zamućene očne leće. Na operaciju mrene ne treba čekati jer je operacija u ranoj fazi nastajanja sive mrene sigurnija za oko.

U Poliklinici Bilić Vision operacija sive mrene (katarakte) izvodi se na ambulantnoj osnovi po principu tzv. jednodnevne kirurgije. Za pacijenta to znači da nakon operacije odmah odlazi kući, bez potrebe za ležanjem. Operacija je bezbolna, izvodi se u kapljičnoj anesteziji i traje između 10 i 15 minuta.

Operacije katarakte u Poliklinici Bilić Vision izvode vrhunski kirurzi u najsuvremenijoj operacijskoj sali. Sigurnost i zdravlje pacijenta je na prvom mjestu. Prema pacijentovim potrebama, dioptriji i načinu života odabire se među brojnim vrstama leća koje se ugrađuju u oko, upravo ona koja je za pacijenta najbolja. Tako se može izabrati leća za daljinu, a da se za čitanje koriste naočale, ili leća koja omogućuje izvrstan vid na sve udaljenosti i tako kompletno oslobađa pacijenta od nošenja naočala. Moguće je riješiti i astigmatizam. Leće koje se ugrađuju u oko koriste se u najboljim klinikama u svijetu, a kvalitetan vid koji omogućuju, poboljšava sveukupno zdravlje i kvalitetu života pacijenta.

Iskoristite promotivni period u Poliklinici Bilić Vision i provjerite na vrijeme imate li sivu mrenu za 200kn umjesto za 400kn, koliko je regularna cijena.

Akcija traje do 31.8.2019. !

Naručite se još danas pozivom na broj: 01/4678 444 ili online klikom na link: Pregled za sivu mrenu.

Send to WhatsApp Send to Viber

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter