Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Peter Burkeljca

Peter Burkeljca
inženjer strojarstva


Sve lošije i lošije sam vidio, pogotovo kad bih vozio po noći ili kad bi padala kiša. To mi je sve više i više smetalo tako da sam shvatio da trebam nešto poduzeti. Na kontroli kod oftalmologa su mi sugerirali da ću trebati napraviti operaciju sive mrene.

Nosio sam naočale, imao sam dioptriju. Primjetio sam da ni s naočalama više ne vidim dobro. Gubili su mi se obrisi, bili su zamućeni. Kad bih gledao ljude ili dok bih gledao televiziju nisam imao oštru sliku. To mi je najviše smetalo za vrijeme vožnje. Gledao bih semafor i vidio bih više zelenih ili više crvenih svjetala. Nisam se više osjećao sigurno u vožnji, a kako sam jako puno vremena provodio u autu, vidio sam da to više nije to. Trebao sam stalno mijenjati naočale, a ni s njima nisam dobro vidio.

Polikliniku Bilić Vision mi je preporučio prijatelj. Došao sam po drugo mišljenje i oduševio se načinom na koji su me primili liječnici i drugo medicinsko osoblje te po stručnosti i ozbiljnosti rada.

Nije me bilo strah operacije jer sam u razgovoru s dr. Bilić dobio sigurnost i povjerenje te sam vidio da je majstorica u svojoj struci. Sve mi je detaljno objasnila, a kako sam ja tehničke struke sve sam pogledao na netu i vidio da se to svakodnevno radi bez ikakvih problema te da je postotak problema jako mali.

Sveukupno je trajalo 15-ak minuta i ide dosta brzo i profesionalno. Sve je bilo točno onako kako mi je bilo unaprijed prezentirano.

Sada je prošlo pola godine nakon operacije, vidim veliku razliku. Odlično vidim, osjećam se jako sigurno za volanom, siguran sam u ono što vidim.

Nemam nikakvih primjedbi i svima bih preporučio Polikliniku Bilić Vision jer su pravi profesionalci!

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter