Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Ovo je ljeto koje će vaše oči pamtiti

Ljeto nas često iznenadi i dočeka nespremne. Dioptrijske naočale su teret, ljeti se koža znoji i masti pa naočale klize po nosu i smetaju. Sunce je jako, smeta i zablješćuje. Nositelji naočala trebaju i sunčane naočale s dioptrijom za što se rijetki odlučuju zbog financijskog opterećenja.ljeto koje će vaše oči pamtiti

Kontaktne leće se suše, a pogotovo ljeti mogu izazvati alergijske reakcije oka. Ljeto je pravo vrijeme za lasersko skidanje dioptrije. Mnogi to učine upravo ljeti jer ih na to potakne činjenica da ne mogu plivati i roniti bez naočala ili leća, ili planinariti i baviti se sportovima, a ako ih ne nose, vide mutno!

Živjeti bez naočala ili leća je neprocjenjivo!živjeti bez naočala i leća je neprocjenjivo

Oštar vid, široko vidno polje, aktivnosti koje prije nije bilo moguće činiti, nema više opterećenja naočala ili leća. Konačno sloboda! Danas je to rutinska metoda rješavanja grešaka vida, a do sada je u svijetu operirano preko 60 milijuna ljudi.

Operacija je kratka, oko 10 minuta, a oporavak brz. Već unutar nekoliko dana osoba se vraća svakodnevnim aktivnostima. Ipak dobro je operaciju laserskog skidanja dioptrije napraviti dva tjedna prije odlaska na more ili na putovanje, jer se do tada oko toliko oporavi da se ne očekuju nikakve smetnje u danima koji slijede.

Sa sobom treba ponijeti bočicu umjetnih suza bez konzervansa i dobre sunčane naočale sa zaštitom od UVA i UVB zračenja. I to je sve.

Iskoristite poklon do 6.000 kuna popusta na sve metode laserskog skidanja dioptrije i uživajte u ovom ljetu s novim vidom. Akcija traje do 31.8.2019. godine.živjeti bez naočala i leća je neprocjenjivo - operacija

Naručite se odmah na pregled za lasersko skidanje dioptrije i skinite  dioptriju po nižim cijenama  čak do 50%. Nazovite nas na 01/4678-444 ili nam se javite online klikom na link: Pregled za lasersko skidanje dioptrije.

Poliklinika Bilić Vision, ime koje poznajete, liječnici na koje se možete osloniti!

Send to WhatsApp Send to Viber

Prethodni postovi

Tagovi

Prikaži sve tagove

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter