Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Operacija LASIK kroz iskustva pacijenata

Tri najbitnije činjenice vezane uz operaciju laserskog skidanja dioptrije. Operacija je potpuno bezbolna i gotova za doslovce 10 minuta. Posljednja, najbitnija činjenica je da vam laser ne može spržiti oko niti možete oslijepiti prilikom rada lasera.

laser u oko

Da nije sve onako kako se čini, najbolje mogu opisati pacijenti koji su prošli operativni zahvat laserskog skidanja dioptrije, što potvrđuje izjava pacijentice nakon operacije:

„Operacija je prošla prekrasno, brzo, s vrlo malo neugode koju čak i ne mogu nazvati bol. Bol je više kad imaš migrenu ili zubobolju, ovo je po meni ništa u usporedbi s tim. To je samo mala nelagoda, ali radi se samo o par minuta. Svakog je u životu bolio zub ili glava, ali lasersko skidanje dioptrije je ništa u usporedbi s tom boli.“ Ana B., Operirana u Poliklinici Bilić Vision, Zagreb (pročitaj cijelo iskustvo ovdje).

strah od lasera

Osim što je operacija bezbolna i kratko traje, trajno skidanje dioptrije uvelike olakšava svakodnevne situacije nekadašnjim nositeljima naočala i kontaktnih leća.

„Sad sam puno slobodniji navečer vani, na koncertu, vidim ljude koji mi se javljaju. Nema više zamagljenih naočala dok kuham… Sada savršeno vidim, sve radim bez problema. Najbolje je što više nemam naočale, ne trebam brinuti hoću li ih zaboraviti. Ništa mi se ne magli.“ Boris K., Poliklinika Bilić Vision, Zagreb

pregled

Ako i vi želite biti slobodniji i bezbrižniji, baviti se sportom, hobijima i više ne brinuti o naočalama ili kontaktnim lećama, javite se u Polikliniku Bilić Vision na pregled za lasersko skidanje dioptrije. Operaciju možete platiti do čak 60 rata, a cijene operacije se kreću od 3300kn pa nadalje, ovisno o metodi koja se izvodi.

Kontaktirajte Polikliniku Bilić Vision na 01 4678 444 ili online klikom na link: Naruči se na pregled.

Send to WhatsApp Send to Viber

Prethodni postovi

Tagovi

Prikaži sve tagove

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter