Poliklinika Bilić Vision

 

Dokaz kvalitete ISO 9001

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Dokaz kvalitete ISO 9001

ISO 9001:2015 certifikat je iznimno brzo zauzeo vrlo važno mjesto i postao prepoznatljiv znak tvrtki koje u svom poslovanju posebnu pozornost posvećuju kvaliteti svojih proizvoda i/ili usluga, jer je poznato da je ono što kupac najviše pamti upravo kvaliteta.

Poliklinika Bilić Vision može se pohvaliti da još od 2011. godine posjeduje ISO 9001 certifikat kvalitete u segmentu pružanja zdravstvenih usluga.

U skladu s normom ISO 9001, nastavili smo razvijati sustav kontrole kvalitete u našoj ustanovi s ciljem što boljeg prepoznavanja te udovoljavanja zahtjevima i očekivanjima naših pacijenata. Sustav uvodi identifikaciju i sustavno dokumentiranje poslovnih procesa te sustava mjerenja, analize i djelovanja u svrhu poboljšanja poslovanja. Uvođenjem ovog sustava nastojali smo racionalizirati poslovne procese unutar Poliklinike.

Uspostavom sustava upravljanja u skladu s ISO normama ostvarili smo stabilnost i pouzdanost u odvijanju procesa, prepoznatljivost kod kupaca, smanjenje troškova, pozitivnu predodžbu u javnosti te motiviranost zaposlenika.

Sukladno misiji i viziji naše Poliklinike, uvođenjem ISO 9001 standarda kontinuirano radimo na usavršavanju radnih procesa, a time i kvalitete usluge koje pružamo našim pacijentima.

Sudeći po u posljednjih nekoliko godina neprekinutom rastu broja novih pacijenata i operacijskih zahvata u Poliklinici, očigledno je da je ta kvaliteta prepoznata.

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter