Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Nikolina Mlinarić

Nikolina Mlinarić
bankarica


Nosila sam naočale samo po potrebi dok sam gledala TV ili pisala. Bila sam jako lijena za nošenje. Užasno su mi smetale tako da sam ih izbjegavala. Naviknula sam se da ne vidim, sad mi je čudno što sve vidim. U biti prije nisam ni shvaćala koliko nisam vidjela. Vani nisam nosila naočale jer sam se već bila naviknula da ne vidim tako da nisam ni znala kakav  je osjećaj vidjeti.

Imala sam potrebu nositi naočale, ali ih nisam htjela nositi zbog svog estetskog razloga. Kad je vani bilo sunce nosila sam sunčane naočale. Tako da mi se dioptrijske naočale nisu uklapale ili kad bih se sredila naočale bi mi pokvarile cijeli dojam.

Leće nisam nosila jer mi je katastrofa bilo što staviti u oko.

Prije 4 godine sam imala prometnu nesreću i tada sam došla kod vas na pregled. Već tad mi se jako, jako svidio pristup prema pacijentu. Svidjelo mi se kako mi je osoblje bilo posvećeno i tada sam znala da ću tu doći na lasersko skidanje dioptrije. Sestra i ja se već 2 godine mislimo kad ćemo doći na operaciju. Vidjeli smo da traje akcija tako da smo se i odlučile.

Operacija je super prošla, trajala je jako kratko i poslije operacije je također sve bilo super. Nisam se bojala operacije.

Tek sam sad shvatila koliko nisam vidjela bez naočala. Sad vidim sve, super vidim! Naočale su mi smetale dok bi pisala, stalno bi mi klizile s nosa tako da me to užasno živciralo, toga sad više nema.

Znalo mi je par ljudi doći dok bi šetala centrom: „Joj vidio sam te u subotu, nisi me htjela pozdraviti, umišljena si!“ Ja sam im objašnjavala da ne vidim, ali mi nitko nije povjerovao jer nisam nosila naočale.

Osoblje u Poliklinici Bilić Vision je super, posvećeni su svakom pacijentu, gospođe na recepciji su odlične.Preporučila bih svima Polikliniku Bilić Vision!

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter