Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Najpreciznija tehnologija 21. stoljeća za lasersku korekciju vida – Bilić Vision predstavlja Contoura Vision prvi u regiji

Bilić Vision prvi u regiji ponosno predstavlja novu tehnologiju Contoura Vision. Contoura će kratkovidnima i onima s problemom astigmatizma omogućiti čak bolji vid, nego su ga ikada imali s naočalama ili kontaktnim lećama.

Kada govorimo o Contoura Vision-u govorimo o poboljšanom načinu operiranja LASIK i PRK, obje metode laserskog skidanja dioptrije.

Contoura Vision - najnovija tehnologija u laserskoj korekciji vida

Personalizirano lasersko skidanje dioptrije

Metoda Contura Vision omogućuje potpuno personalizirani tretman laserskog skidanja dioptrije. Mjeri rožnicu na čak 22.000 točaka, dok je uobičajeno mjerenje na 200 točaka.

Trenutno se u svijetu ovakva vrsta laserskog skidanja dioptrije smatra najpreciznijom vrstom LASIK-a. Uklanja zablješćivanje, odsjaj, probleme u noćnoj vožnji itd. Contoura Vision osim što najpreciznije uklanja dioptriju uklanja i nepravilnosti s površine rožnice, zaglađujući je i čineći je pravilno zaobljenom.

Ova tehnologija mjeri svaku submikroskopsku nepravilnost rožnice te omogućava laseru da ukloni individualno svaku nepravilnost na rožnici čineći vid oštrijim i preciznijim, nego je to bilo moguće nošenjem naočala ili kontaktnih leća.

Metoda Contura Vision omogućuje potpuno personalizirani tretman laserskog skidanja dioptrije Dok wavefront guided procedura omogućuje dobre rezultate mjereći 200 točaka s površine rožnice, Contoura mjeri 22.000 točaka i na taj način omogućava najpreciznije moguće rezultate zahvata.

Informacije dobivene s površine rožnice kompjuter pretvara u individualizirani tretman. Laser koji je izgladio površinu rožnice omogućuje da zraka svjetla koja pada na mrežnicu bude fokusirana, nepromijenjena i jednolična. Tako proizvodi bistar i precizan vid.

  • 98% ljudi koji su imali Contoura Vision LASIK izjavili su da bi ga opet izabrali.
  • 30% očiju postiže čak bolji vid, nego s naočalama ili kontaktnim lećama prije zahvata.

Ovaj poboljšani i precizniji LASIK uklanja moguće poteškoće koje su znale biti uzrokovane običnim LASIK-om koji mjeri površinu rožnice na 200 točaka – moguće poteškoće su bile radi zablješćivanja, otežano čitanje ili vožnje noću. Uz Contoura-u Vision ove poteškoće su stvar prošlosti.

  • 92% operiranih Conture Visionom postiže bolji vid od normale.

poboljšani i precizniji Lasik Ukoliko imate 20-40 godina života, a želite se riješiti kratkovidnosti i astigmatizma te naočala i kontaktnih leća, ovo je prava metoda za vas.

Bilić Vision jedan je od pionira laserske refraktivne kirurgije u Hrvatskoj. Uz to posjeduje trenutačno najmoderniju i najpreciziju tehnologiju za lasersku korekciju vida u svijetu.

Za bolji vid nego s naočalama i lećama naručite se na pregled za lasersko skidanje dioptrije i saznajte za koju metodu ste najpogodniji kandidat. Riješite se dioptrije već danas za tren oka. Nazovite 01 4678 444 ili se javite putem online forme: Naručite se na pregled.

Send to WhatsApp Send to Viber

Prethodni postovi

Tagovi

Prikaži sve tagove

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter