Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Mišel Herić

Mišel Herić
fitness trener


Imao sam visoku dioptriju, nosio sam mekane kontaktne leće od svoje 16 godine. 10 godina sam nosio leće, a naočale sam nosio od petog razreda, znači sve skupa 16 godina.

Naočale su mi smetale kod bilo kakvog aktivnog sporta, a leće su mi smetale nakon 3-4 sata nošenja. Isušivale bi mi oči i imao bih pulsirajuće glavobolje. Budući da se bavim sportom naočale nisu dolazile više u obzir, nego samo leće.

Za Bilić Vision sam doznao preko preporuke, prijatelji su već išli u Polikliniku Bilić Vision i imali su samo dobre preporuke. Tako sam se i ja odlučio zbog kvalitete, a i povoljnije cijene.

Od operacije je prošlo mjesec dana. Sada vidim odlično s obzirom da sam imao dioptriju -12 i -9 . Dioptrija mi je uspješno skinuta čak i više od predviđanja, a koja su bila -2. Dioptriju su mi uspjeli spustiti na 0.

Sada mogu normalno voziti auto, treniram bez problema. Neopisivo je! Još ne vjerujem da mogu normalno funkcionirati u životu bez pomagala za vid.

Cijelo vrijeme su svi bili uz mene, za vrijeme same operacije doktor mi je sve u detalje objašnjavao. Strah nisam imao.

Preporučio bih vas svima!

NAKON GODINU DANA:

Imao sam jako visoku dioptriju i to je bila katastrofa. Nisam ništa vidio. Odlučio sam da nešto moram poduzeti  i odlučio sam se za lasersko skidanje dioptrije. Danas, godinu dana nakon operacije metodom LASIK mogu zadovoljno sumirati: u ovoj godini napokon uživam bez naočala i kontaktnih leća!

Odabrao sam Polikliniku Bilić Vision, jer sam prema svim recenzijama na interentu zaključio da su tamo pacijenti najzadovoljniji cjelokupnom uslugom.

Nisam se prevario. Lasersko skidanje dioptrije mi je zaista promijenilo kvalitetu života na bolje. Godinu dana nakon operacije i dalje odlično vidim, a ovo ljeto mi je bilo savršeno, nisam trebao ni leće ni naočale. Mogao sam roniti i plivati bez ikakvih problema te nisam imao problema sa suhim okom.

Inače radim kao fitness trener tako da su me naočale prije jako sputavale. Operacija LASIK mi je  puno pomogla i olakšala u poslu

Za vrijeme operacije, medicinsko osoblje mi je zajedno s liječnikom jako puno pomoglo. Ulijevali su povjerenje  i stvarno su to jako stručno odradili.

Svima koji nisu odlučni za operaciju ili se boje, preporučio bih operaciju u Poliklinici Bilić Vision jer tu ste u vrhunskim rukama! Svi će se brinuti o vama, od recepcije pa nadalje. Zahvalan sam svima koji su mi pomogli da riješim problem sa svojim vidom, a osobito dr. Luki Biliću koji je to maestralno odradio  sa sjajnim rezultatom!

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter