Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Mirjana Mirt

Mirjana Mirt
poduzetnica


Imala sam sivu mrenu, s godinama sam sve slabije i slabije vidjela. Naočale mi više nisu bile rješenje jer sam ih trebala učestalo mijenjati, nisu mi više ni davale neke rezultate jer su u mom poslu jako bitni sitni detalji i preciznost. Rad na računalu je za mene postao veliki problem, počela me užasno boljeti glava te sam osjećala užasno naprezanje očiju.

Slušala sam radio emisije na Radio Sljemenu i to me ponukalo da dođem u Bilić Vision jer emisije nisu bile gola reklama nego su bile edukativne. Najviše mi se svidjelo stručno mišljenje dr.Bilić te elaboriranje o bilo kojem problemu vezano za vid. U novije vrijeme je bilo riječi i o sivoj mreni ili katarakti, dr.Bilić je izlagala tako da sam se odlučila doći na pregled.

Odlučila sam se na ugradnju multifokalnih leća. Više nikada neću morati nositi naočale. Na mobitelu sve vidim pročitati, čitam novine bez problema, a prije operacije je bez naočala to bilo nemoguće. Na kompjutoru nisam mogla raditi bez naočala, sve mi je bilo mutno.

Sada nakon operacije sve mi je puno intenzivnije, najviše u poslu, odmah primijetim grešku. Prije sam mogla raditi u beskraj, a grešku ne bih primjećivala.

Operacije me nije bilo strah, nije me ništa boljelo. Imala sam samo iritacije na svjetlost, male smetnje kao da mi je nešto upalo u oko i trajalo je samo jedno poslijepodne.

Usluga je apsolutno savršena! Svima preporučam Bilić Vision, svima koji imaju bilo kakav problem s vidom. Oduševljena sam!

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter