Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Milan Mlinar

Milan Mlinar
profesionalni vozač


Profesionalni sam vozač i vozim kamion. Stalno sam na putu te sam zbog toga nosio naočale. Nisam bio vješt s lećama, a i zbog savjeta optičara koji je govorio da nisu baš praktične u mom poslu ih nisam nosio. Naočale nosim od malih nogu, već od 13. godine kada sam išao na pregled za vozačku za skuter.

Odlučio sam da to više ne mogu trpjeti. Ujutro kada se probudim ne vidim ništa pa čak ni na sat i onda prvo moram tražiti naočale. Bilo mi je toga dosta. Da ne pričam o problemima za vrijeme vožnje. Nosim sunčane naočale s ugrađenim dioptrijskim staklima i onda ulazim u tunel pa skidam sunčane i stavljam dioptrijske naočale ili kontra.

Za vrijeme ljeta svaki dan sam na moru. I onda kada idem u more ne vidim ništa oko sebe, jer mogu tek kad izađem van staviti sunčane naočale. Često sam se znao preračunati. Primjerice odem negdje preko dana samo sa sunčanim naočalama, ali ostanem duže od planiranog i padne noć, a dioptrijske naočale su mi u autu pa hodam po mraku sa sunčanim jer bez njih ništa ne vidim. Više puta mi se to dogodilo. Ili odem na utovar sa kamionom poslijepodne pošto živim blizu sjedišta firme misleći kako ću to riješiti za sat vremena. Na kraju mi se nešto zakompliciralo i ostao sam do mraka, a dioptrijske naočale doma. I onda sam po noći vozio sa sunčanim naočalama ili se mučio voziti bez.

Stalno sam nosio prtljagu za oči. Jedna kutijica za dioptrijske, jedna kutijica za sunčane pa razne krpice ili kad je padala kiša pa bi kapalo po naočalama pa sam ih morao stalno brisati, bilo mi je svega preko glave. Zatim sam čuo od jedne cure koja je napravila lasersku korekciju vida da sad odlično vidi i ne nosi više naočale, a ubrzo iza toga sam vidio vašu reklamu na internetu i poslao sam upit. Ubrzo ste me nazvali, odmah kroz pola sata.

Velika prednost kod vas mi je bila što sam sve mogao brzo obaviti. Pregled u ponedjeljak, a operacija već u četvrtak. Nisam mislio da će to tako brzo ići.

Za vrijeme operacije nisam osjetio nikakvu bol, a ni drugo jutro isto. Čim sam se probudio drugo jutro, kad sam skužio da vidim kristalno jasno, bio sam presretan, osjećaj je nevjerojatan.

Operirao sam se metodom LASIK Contoura Vision. Kad sam došao doma, izašao sam na terasu s koje imam pogled na cijeli grad, i na jednom trgovačkom centru mogao sam pročitati radno vrijeme. Nisam mogao vjerovati. Nakon samo 5 dana od operacije sam počeo opet raditi, vožnja bez naočala, 100% jasan vid, na autocesti vidim svaki detalj, od znakova do tablica udaljenih čak i preko 100 metara, prije to nisam mogao.

Svaka preporuka!

Sve je stvarno bilo odlično!

 

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter