Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Matija Posavec

Matija Posavec
dipl. ing. prom.


Prije svega, jako mi je smetalo nošenje naočala, a nosio sam ih 10 godina. Nakon toga sam sljedećih  10 godina nosio leće. Jednom mi se u vožnji desilo da mi je leća puknula i to je bio okidač da nešto poduzmem u vezi svog vida.

Naočale su mi smetale prilikom vožnje, za vrijeme gledanja televizije… općenito se nikad nisam mogao naviknuti na taj osjećaj da imam nešto na licu.

Leće sam nosio po cijeli dan pa su me grebale, žuljale, smetale, izazivale suho oko. Svaku večer bih morao misliti kako ih moram izvaditi iz očiju.

Inače sam i plesni sudac pa moram na turniru pozorno gledati, a umjesto toga, navečer kako se bliži turnir kraju ja sve lošije i lošije vidim.

Preko interneta sam otkrio Polikliniku Bilić Vision. Bilo me malo strah operacije i bio sam skeptičan. Međutim, cijeli proces je trajao 20-ak minuta, sama operacija par minuta jer laser djeluje vrlo kratko po oku. Nakon toga sam pola sata ležao i odmarao i otišao doma J.

Nije bilo razloga za strah jer me ništa nije boljelo.

Od operacije mi je sada prošlo mjesec dana. Odmah sutradan nakon operacije mi je vid bio na 100% i to mi je odmah rekao dr.Bilić da sam ja jedan od rijetkih da mi je vid odmah sutradan došao na 100%. Taj dan sam stajao na cesti i gledao benzinsku stanicu i čudio se što mogu pročitati cijene iz daleka. Sad sam bio na kontroli nakon mjesec dana i vid mi je 120%, puno više od očekivanoga.

Više ne moram misliti na leće, na naočale, mogu opušteno zaspati pred televizorom i ne misliti da ću sjesti ili leći na naočale kojih sam zgazio x puta u životu. Ne moram više misliti na kraju dana da moram izvaditi leće iz oka.

Pristup u Poliklinici Bilić Vision je odličan, super je to što se individualno posvete pacijentu!

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter