Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Mateja Nosil

Mateja Nosil
arhitektica


Unazad 5 godina sam postala kratkovidna. Najvećih problema sam imala s astigmatizmom koji mi je bio puno veći problem nego kratkovidnost.

Nikako nisam voljela nositi naočale, jer sam prije toga uvijek imala savršen vid. Užasno mi je muka bila biti sa naočalama. Nije mi se svidjelo kako izgledam s naočalama. Rekla sam si da ću prvu plaću staviti sa strane i uložiti u lasersko skidanje dioptrije.

Kako se bavim radom na računalu, modeliranjem maketa s naočalama mi je to sve postao problem. Prije sam vidjela čitati registracije bez ikakvih problema, a s dioptrijom dok sam čekala tramvaj nisam mogla vidjeti koji tramvaj dolazi. Cijeli život se bavim astronomijom, a sad su mi se i zvijezde duplale. To mi je također bila bitna stavka i razlog zbog kojeg sam se željela riješiti dioptrije. Zbog astigmatizma su mi se duplale i linije prilikom crtanja na fakultetu što mi je također stvaralo probleme. Dok bih šivala ne bih mogla staviti konac u iglu.

Preko Facebooka sam vidjela reklamu Poliklinike Bilić Vision za lasersko skidanje dioptrije.

Operacije me nije bilo strah zbog toga što sam naumila da ću poslije toga vidjeti dobro. Znala sam k čemu idem. Ništa nije bilo bolno, samo malo nelagodno jer se dosta ispiru oči. Super brzo je bilo gotovo, činilo mi se kao 10 sekundi.

Doktorica Jurić je stalno bila uz mene. Od samog početka, od prvog pregleda pa sve do danas kad sam došla na kontrolu mjesec dana nakon operacije. Savršeno vidim, sad se napokon osjećam kao i prije tih 5 godina kad nisam nosila naočale.

Poliklinika je jako lijepo uređena. Prilagođena je osobama koje za vrijeme pregleda, dok im se kapaju oči i nakon operacije ne vide dobro. Čak i takve osobe koje ne vide dobro mogu se po Poliklinici odlično snalaziti bez spotakivanja niz stepenice. Osoblje je jako ugodno, od recepcije do tehničara i medicinskih sestara, doktora. Najradije bih ih sve zagrlila! Sve je moguće dogovoriti s njima. Sve je super! Svima tko se želi riješiti dioptrije pričam da dođu u Polikliniku Bilić Vision.

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter