Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Martina Kopše

Martina Kopše
frizerka


Ja sam iz Slovenije iz mjesta Artiče. Nosila sam naočale, a jedno vrlo kratko vrijeme i leće. Kod leća mi je bio problem što sam dobila krive leće, mislila sam da je u meni problem. Na kraju se ispostavilo da su leće imale grešku. Mislila sam da nešto nije u redu s mojim očima, tako da sam se vratila na nošenje naočala. Nosila sam naočale 30 godina.

Naočale su mi najviše smetale u igri s djecom, ponekad bi mi mlađi sin govorio: „Zašto imaš naočale?“. Morala bih ih odložiti uvijek kad bi se s djecom igrala da ih ne strgaju. Smetale su mi i u ostalim aktivnostima. Jako sam sportski tip, volim trčati, skijati… Volim sve sportove. Jako su mi naočale smetale dok sam se bavila sportom.

Išla sam kod doktora da se raspitam jesam li kandidat za lasersko skidanje dioptrije.

Jako sam bila razočarana kad mi je rekao da nisam. Moj muž nije odustajao, vidio je vašu reklamu i prijavio me za pregled bez da me išta pitao jer je znao koliko mi to znači.

Odlučila sam se da odem na pregled pa da čujem i drugo mišljenje. Bila sam jako pozitivno šokirana jer sam doznala da sam kandidat za lasersko skidanje dioptrije i da ću moći biti bez naočala.

Sada mi je prošlo mjesec dana od operacije, sve vidim. Želim biti perfekcionista u svom poslu tako da mi dobar vid jako puno znači. Sada mogu raditi bez naočala, mogu trenirati, igrati se s djecom.

Kad sam odlazila od dr.Luke Bilića skoro sam ga poljubila koliko sam bila sretna i zadovoljna što je ostvario moj veliki san i želju i riješio me naočala. Vesela sam, zadovoljna.

Operacija mi je prošla bez ikakvih problema. Taj dan mi je bio kao odmor jer inače radim po cijeli dan tako da mi je taj dan bio odličan. Uopće me nije bilo strah. Odlučila sam da ću se riješiti dioptrije i to je bilo to. Vidjela sam na pregledu da je sve stručno i profesionalno tako da se uopće nisam bojala. Znala sam da nisam ni prva ni zadnja. Sve mi je doktor objasnio točno po koracima kako će teći operacija.

Nakon operacije strogo sam se držala pravila, kapala sam oči i oporavak je bio brz.

Četiri dana nakon operacije odmah sam se vratila na posao. Samo sam nosila velike plastične naočale da zaštitim oči od puhanja fena.

Svima vas preporučam, sve moje stranke u salonu znaju za Bilić Vision jer sam oduševljena s uslugom i s tretmanom. Svima o vama pričam, čak sam uzela i letke da ih dijelim. Ja sam osoba koja misli da kad nešto nije uredu to treba reći otvoreno, a isto tako kad netko radi ovako savršeno kao vi treba dobiti velike pohvale i treba svima ispričati.

Hvala Bilić Vision!

 

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter