Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Marjan i Milena Švajger

Marjan i Milena Švajger


Poštovana doktorica Nadežda Bilić!

Jer sam sa Slovenije i Slovenac želim se unaprijed izviniti za greške kod rečenica i slova.

Htio bih se Vam zahvaliti za Vašu ljubaznost, sa kojom ste oduševili mene i moju suprugu. Kroz Vaš razgovor shvatio sam, da sam kod prave stručne osobe, perfekcionistke koja razpolaže sa puno znanja , iskustva i vrhunskom opremom. Hvala što ste si uzeli vremena, me saslušali i odgovorili na moja česta pitanja i želje u vezi moje operacije-korekcija vida. Za moj optimalan vid i optimalan vid moje supruge nama ste preporučili ugradnjo multifokalnih leča. Kroz nedelju dana to je 4.12.2013 več smo sa suprugom bili kod vas i operisani na levom oku. Moram posebno pohvaliti vašeg kirurga koji je sa svojim pristupom i stručnostjo ohrabrio nas dvoje.

Poseba pohvala ide vašem kompletnom timu, jer su posle operativnog posega za nas dvoje obratili posebno brigu i skrb. Sada kad vam pišem ovaj mail je prošlo četiri dana od operacije levog oka. Ja i supruga se osjećamo dobro i do sada nismo imali nikakvih poteškoča. U srijedu 11.12.2013 imamo nas dvoje kod vas termin za operaciju desnog oka. Nadam se i želim, da bude i ovaj operativni poseg prošao slićno i uspješno kao prvi. Uvjeren sam, kao i moja supruga, da smo nas dvoje izabrali najbolju ustanovu, to jest Vašu polikliniku Bilićvision.

Sa kompletnim Vašem timom smo nas dvoje izuzetno zadovoljna.Ako bi mogao sa bodovima od 0 do 10 ocjenjivati Vaš kolektiv, bi svi dobili čisto desetku.

Vi doktorice Nadežda, doktorica koja je radila pregled i kontrolo očiju, i Vaš tehničar Gospodin Josip vas troje bi dobili ocjenu 10+

Lepo Vas pozdravljam

Marjan i Milena Švajger

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter