Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Marina Markotić

Marina Markotić
referent vanjske trgovine


Moja sestra je skinula dioptriju u Poliklinici Bilić Vision pa sam se i ja odlučila za lasersko skidanje dioptrije.

Kratkovidna sam od svoje 15. godine, imala sam dioptriju -5 i to mi je bio problem. Kombinirala sam nošenje naočala i leća. Sviđalo mi se što leće mogu staviti kad nosim sunčane naočale. Iako sam normalno funkcionirala s naočalama i lećama, zbog dugoročnog cilja da se riješim dioptrije i da pod stare dane bude lakše, odlučila sam se za operaciju. Razmišljala sam kad jednog dana dođe staračka dalekovidnost s ovako velikim minusom morala bih isključivo nositi progresivne naočale.

Također sam izračunala da mi je i financijski operacija najisplativije rješenje.

Imam malo dijete pa su mi naočale najviše smetale u igri s djetetom. Padale bi mi, ponekad bi se i razbile. Kad bih željela ići van uvijek bih stavljala leće, najviše radi šminkanja. Kod svih tih, recimo ženskih stvari, naočale bi mi uvijek išle na živce. Ujutro prilikom buđenja bih također imala problem jer ne bih ništa vidjela bez naočala. Također i prilikom buđenja po noći. Zbog dugoročne računice lasersko skidanje dioptrije mi se činilo kao dobra odluka.

Cijeli tim Poliklinike Bilić Vision je odličan. Odnose se osobnije prema svakom pacijentu. Način na koji su me obradili kao pacijenta i cijeli moj slučaj jako me oduševio. U poliklinici je jako lijepa atmosfera, osjećala sam se ugodno.

Iskreno, o strahu nisam stigla ni razmisliti, stalno sam u strci, kuća – posao. Možda bih se više bojala da sam stigla razmišljati. Bila sam lagano uzbuđena prije operacije, ali sve u granicama normale.

Tijek operacije

Sama operacija je brzo protekla, iznenađujuće brzo. U cijelom tom postupku čak me ni laser nije prepao, najveći problem mi je bilo ispiranje oka. Sve je prošlo bez problema, nije me ništa boljelo. Osjetila sam blagu nelagodu, ali su me na sve unaprijed pripremili tako da sam sve to i očekivala, ništa strašno.

Sada mi je od operacije prošlo mjesec dana i vidim odlično. Još su mi malo oči suhe, ali sve je to dio oporavka. Na to sam se pripremila i prije sam znala kapati oči radi nošenja leća.

Sad mi je vid 100%, jako sam zadovoljna. Nevjerojatno mi je što sve vidim! Kao što sam već i prije rekla, s naočalama i lećama sam ranije normalno funkcionirala i navikla sam se. Međutim, sad kad znam da ne trebam ništa izvaditi iz oka ili navečer skinuti naočale osjećam se odlično.

Jedva čekam ljeto bez naočala! Sad ću moći plivati i roniti jer prije nisam mogla. Moći ću voziti bicikl, vježbati, trčati bez problema. Naočale su mi uvijek klizile s nosa, a u leće bi mi upadala prašina.

Već sam vas i drugima preporučila.

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter