Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Lidija Valenčak

Lidija Valenčak
medicinska sestra


Od 1991. godine sam nosila tvrde leće.

Jako su mi dosadile, svako jutro skini – stavi. Od njih su me pekle oči, nisam se mogla ni našminkati. Morala sam stalno paziti da mi leća ne ispadne.

Imala sam 2 poroda zbog kojih mi se vid dodatno pogoršao i dioptrija mi je otišla jako u minus. Dioptrija mi se također pogoršala zbog teškog fizičkog rada na poslu. Na kraju sam na desno oko vidjela samo 10%.

Oftalmolog me poslao kod Dr. Bilić i rekao mi je da ona može riješiti moj problem. Odmah sam došla na pregled i ostala na operaciji. Sve je bilo riješeno isti dan.

Rasplakala sam se od sreće odmah nakon operacije kad sam ugledala lice doktorice. 100% sam oduševljena, presretna sam! Sve je bilo super od operacije do oporavka.

Doktorica je prezadovoljna s rezultatom operacije! Sada sve mogu, vozim auto, a nemam odbljesak. Prije mi je sve bilo u magli. Najbolje je to što više ne moram stavljati leće svako jutro, ali sad vidim da je sve prljavo J. U dućanu vidim koja je cijena proizvoda.

Sve je bilo odlično i svima bi preporučila Dr. Bilić i Polikliniku Bilić Vision!

Nakon 3 godine:

23 godine sam nosila tvrde leće i to mi je bilo prestrašno. Skini pa stavi, stalno su mi ispadale pa sam ih morala dezinficirati i opet vraćati u oko.

  1. godine sam bila na operaciji u Poliklinici Bilić Vision i ugrađene su mi intraokularne leće na oba oka. Nakon operacije nisam imala nikakvih komplikacija, nikakvih problema s očima. Sada je prošlo 3 godine od operacije i dalje izvrsno vidim. Vid mi se ništa nije pogoršao. Prije operacije skoro ništa nisam vidjela, imala sam jako veliku dioptriju.

Operacija je prošla savršeno, iako me bilo jako strah. Molila sam dr.Luku Bilića da mi sve objašnjava što će mi raditi jer sam po struci medicinska sestra pa mi je bilo puno lakše da točno znam što mi se radi. Strah mi nije nestao, ali mi se jako smanjio zahvaljujući dr.Biliću.

5 minuta nakon operacije dr.Bilić je došao kod mene i rekao otvorite oči. Odmah sam se rasplakala kad sam ga vidjela jer prije operacije nisam ništa vidjela zbog jako visoke dioptrije.

Isti dan sam obavila i pregled i operaciju. Oduševljena sam, operirao me vrhunski doktor. Nemam nikakvih problema, ni s kupanjem, ni sa šminkanjem.

U Poliklinici Bilić Vision su uvijek svi ljubazni, od razgovora na telefon do samog dolaska. Doktorica mi je sve detaljno objasnila prije operacije, dok sam bila na samoj operaciji doktor mi je sve detaljno objašnjavao.

Nisam morala čekati 2 tjedna da dobro vidim, odmah sam sve vidjela. Svima i svugdje vas preporučam!

 

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter