Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Koliko često treba obaviti očni pregled?

očni pregledŽelite li sačuvati dobar vid do duboke starosti? Tada barem jednom godišnje treba obaviti kompletan očni pregled kod specijalista oftalmologa. Oči su najvažnije osjetilo, stoga bi posjet oftalmologu trebao postati životna navika kroz cijeli život.

U vrtićkoj dobi pravo je vrijeme za pregled djetetova vida s ciljem otkrivanja grešaka vida, škiljavosti i slabovidnosti oka. Tinejdžeri provode značajno vrijeme pred ekranima računala pa je godišnji pregled vida za njih obavezan. Mnogi od njih u pubertetskoj dobi počinju nositi kontaktne leće pa su i za njih obavezni pregledi kod oftalmologa barem jednom godišnje.

Nositelji naočala pa i oni koji misle da dobro vide trebaju pregled oftalmologa također jednom godišnje. Nakon 40. godine s pojavom starosne dalekovidnosti, oftalmolog će pregledati i očni tlak te napraviti pregled u proširenoj zjenici s ciljem otkrivanja sive mrene, ali i drugih poremećaja na očnoj pozadini. Preporuka je kontrola, također jednom godišnje.

Konačno, u starijoj životnoj dobi, posebno su važni rutinski kontrolni pregledi s ciljem otkrivanja i liječenja katarakte, glaukoma, makularne degeneracije, suhog oka itd. Rano otkrivanje očnih bolesti osigurava dobar vid i kvalitetu života u starijoj životnoj dobi.

Kompletan očni pregled sastoji se od određivanja dioptrije kao i određivanja najoptimalnije vidne oštrine. Mjeri se očni tlak i vrši pregled biomikroskopom – pregled prednjeg segmenta oka (bjeloočnice, rožnice, prednje sobice i šarenice). Također se radi testiranje suznog filma i pregled očne leće u proširenoj zjenici. Gleda se očna pozadina, odnosno fundus i makularno područje (žuta pjega-odgovorna za centralni vid. U pregled su uključene i konzultacije s liječnikom.

Pozivamo vas da brinete o zdravlju vaših očiju! Iskoristite akciju u Poliklinici Bilić Vision gdje ovakav kompletan pregled umjesto 500, sada iznosi 250kn. Nazovite u Polikliniku Bilic Vision na broj: 01/4678 444 ili se naručite online klikom na link: Naruči se na pregled.

Send to WhatsApp Send to Viber

Prethodni postovi

Tagovi

Prikaži sve tagove

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter